rilex..

Tuesday, March 10, 2009 | |

seminggu x post papeh....bz weyh....
skang da kurang bz ngn aktibiti2..tp ttp bz ngan asement melambak2..
huuuuuaaaaaaaaa.....

last wek ada sukan kimia,
da namanya pon sukan, so men jela,
2nd yer ni da mmg tradisi keja kalah ja, memang main main-main,
hahhahaha....sekurang2 nya ada la gak wakil medal 1,
bola jaring dapat perak ( 1-1 dengan 3rd yer , 3-5 ngan 4th yer)..

ahad malam ada petandingan boling, bawah KL-IF, tu baru kali kedua nk men boling,ish3....sekali ja strike,hek..pin tu macam tamau jatuh ja...dia buat pening2 pulak, kiri kanan kiri kanan, seb bek jatuh jugak,hehehe...antara suma peserta perempuan, kami dapat no 9, hehehe...seb bek bkan no last...

senin cuti, so ape lg, dengan berbekalkan 3 eko kancil,kami suma berkonvoi ke rumah Kak Long (bukan nama sebenar :-p ) kat kedah, kakak dia nikah, so ada la buat makan makan sikit...

rombongan bebudak kimia..

balik tu, seko kancil melencong ke arah lain,dengar kata p mandi2 kat air terjun, yer la kot....hehehhe...

lagi 2 eko kancil singgah di sunway carnival, ape lg, sooopinggg laaa...
masa di sunway kancil2 suma berpecah, 1 kancil balik dulu, tinggal 1 kancil berjalan2 smpi hampir pukul 9 mlm...
tikah menginterframe...

masa kat soping2 tu singgah la makan sat, kami suma makan kat Is Bowl Rice, sedap giler....
ni yang nk promote nih, nnt kalau p sunway cari la Is Bowl Rice, kami makan chiken spegeti, nam hinggit lebey ja, sedap woo..lagi sedap dr pizza hut punya...tp taleh lawan ngan mama kami punya spegeti...hehehe..pastu tomyam mee, nasik ayam, fhish n chips, suma sedap..
tisu ja sempat amik, makanan da abis...muahahhaha


balik tu singgah anta nad ( bukan nama sebenar :-p ) kat umah dia, kulim , sbenar nya masa p tu, 1 kancil nad yang drive, so bila da anta dia balik, kami la pulak drive balik usm, dengan tak penah lalu c2, pastu malam lak tu, hentam sajalah...dengan berbekalkan arahan nad ' jalan terus ja, smpi jumpa trafik light' dan wawa ( bukan nama sebenar :-P ) sebagai co pilot, kami pon jalan jela...hahha...btul2 bes..

smpi usm dalam kul 10 mlm...masa tu pintu depan tu da tutup, so kna touch kad matrik baru dia bukak, kami kan pilot, so mintak la kad matrik dekat co pilot, dia pon bg...touch punya la lama, x bukak2..pelik gak, smpi abg gad baju biru tengok pelik ja...sekali tengok, bukan kad matrik, tp kad pengenalan...muahahhahahaha.....macam- macam...

pasni, nk buat asement termo, sok kna anta, pastu math, pastu heat, pastu ada chemical night, pastu viva plak, pastu presentation she, pastu citrawarna, pastu pastu pastu....la...banyak lagi rupanya...ish3....

4 0 org berkata kata:

daniel.a.k.a.dEe said...

pearl, wani ker?

sweetpearl said...

heheh...yup..correct, satos makah utk abg didi...muahaha

daniel.a.k.a.dEe said...

wellcome to the blog world, hohohoh... ayuh, ajak geng2 wat blog... best...

sweetpearl said...

hehehe..makasih..makasih... :-D
kami tulih ni suka2 ja...
syer pengalaman, informasi n len len...
(^_^)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers