haiyyak....

Thursday, April 9, 2009 | |


Dalam sibuk sibuk mengisi otak untuk exam, ada lagi masa nak pikir makan sedap2..ish3...da nasib berkawan dengan orang2 yang kuat makan..hihihi..

slalu berlapan, tp 2 orang balik umah, so kami pergi berenam je..(3 bijik moto)..
ala..konvoi p parit buntaq je pown...makan pizza..

makanan yang d pesan adalah:
-2 keping pizza
-1 jaq ayaq pepsi + 1 gelas air pe ntah(yang ni ain punya,dia tanak pepsi)
-4 mangkok sup (skali ngan roti dia ar)
-3 jenis spigeti(3 pinggan la..)
-1 ball ape ntah namanya
-lasagna(ntah betul ke x ejaan tuh)

suma da masuk pewot, x sempat amik gmbaq

suma skali satos lebey,hua hua hua...seb bek berenam..bayaq sikit jew la..hihihi..
pabila pewut da kenyang..maka...d sini...d mana...kita hendaklah...haruslah kita...dimana..iaitu...yang mana...seharusnya....pendek kata...sambung study lah, merapu plak panjang2...

15 0 org berkata kata:

nikillas said...

wah.. time2 study week ada sempat lagi nak makan sedap2 tu.. wohoo.. ballognese ke yang ko cakap ball2 tu.. huhuhu..

sweetpearl said...

hihihi..
bukan bolognes..yang tu spigeti..
yang ni dia bebola ayam, pastu ada kuah, cam kari2 skit, pastu kuah dia ada cam keju2 jugak skit...haa...lbye kurang cm tu ar rupa dia..hehe

xy_yx said...

waaaa!!!!
g pizza x ajak org...
kan org da ngidam pizza!!
bek blanja cepat!!!
uhuhuuhuh...

norMAzuan MUstafa said...

nk jugak...lama x mkn hawaii chiken...
bila nk blnja nie....

sweetpearl said...

xy_yx: ala...kan ko kuaq ngan abg ko smalam...mana leh ajak...huhu...

MAzuan: hihihi...nak suh blanja meh ar cni...takan kami plak kna p sana kowt...hahaha

jinggo said...

eeerrmmmm....
bestnyaaa....
makan pizza la tgh ari ni.....

~attahrel~ said...

weeewiittt...kedarah pizza tu....aku dah dapat agak dah sapa peserta rombongan ni...jeng3...

sweetpearl said...

muhahaha....besajew...ahli pasukan sorak kimia...

xy_yx said...

huhhh...
alasan semata2..
uhuhuhuh...

nikillas said...

oooooooo... meatball tu eh.. ok2.. tau2..

aimZz said...

wani...tiba2 ternmpk ko munculkn diri ko kt blog ak..haha.....

bluecrystaldude said...

meatball sedap! bler nak belanjer senior nih? hehe

sweetpearl24 said...

aimzz: hahaha...saja memunculkan diri...sbelum ni invisile jek...muahahahha

bluecrystaldude: metbol tuh x sedap langsung!! minyak manyak, dia x reti masak...so tayah la banje... fishbol jual kat blok desa tuh lagi sedap...muahhahaha....

sheryzan said...

isk..sedapnye makan pizza...x ajak senior skali...hehe...mkn2 jgn lupe stdy..ke dh abis exam? lainla kte kan..xde paper (haha..belagak depan junior)...tq krn menjd follower..hihi

sweetpearl24 said...

kak ijan:cis,mentang2 paper da abes...tape2..tunggu la kami 4th yer nnt....muahahah.....papeh pown,sesama hihi...nnt da keja, ujung2 bulan tu jgn la lupa kami d cni...nghee~~ (^_^)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers