ting tong

Tuesday, April 21, 2009 | |

tag darik en aimzz...
ish3...macam tau2 ja kami ngah boring2...hmm...

1) apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu?
nama: -Pearl's world
sebab:-sbb pearl punya world,dia cam dunia pearl la..tp bukan dunia, tp dia cam tu ar...muahhaha...ape merapu nih....huhuhu...kalu nak tau pasai apa 'pearl', sila baca no 2,hihi...

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?


sebab musabab:sweetpearl24, dengar,eh baca lek lok tau..hihihi...
-'pearl' tuh mutiara..(suma org tau..hahak..) kami ada terbaca lam satu buku nama2 dlm islam, dia kata, eh dia tulih, WANI = MUTIARA, so *ting!!* jadilah pearl...hihii
-'sweet' tu manis...sbb manis je lah, manada sbb len...muhahahaha....
-'24' tuh nombo...dia x jadi nombo len sbb kami suka ngan no nih, 24..hmm...rasa cam satu no yang ideal...24hb...24th...24....hihihi....lagi satu sbb kami d lahirkan 24hb...muahahah....bulan carik snirik..

3) apakah method dalam penulisan blog anda?
-numerical method...muahhaha....

4) pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?
-alamak...setaun x sampai..takan da nak delete...musti ar x penah...hoho

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
-hahaha..dia ada keta sewa...(ada kaitan keh??  ^_^!   )lalala...

6) senaraikan calon yang akan di tag:
- yonz   
-huhu..sape g eh?? sape2 yang nak buat, d persilakan...hihihihi....kerajinan anda amatlah d alu2 kan...ngheee~~~ (^_^)

8 0 org berkata kata:

nikillas said...

laju seh jawab tag.. haha..!!

sweetpearl24 said...

muahhaha...
dah alang2 duk dpan nih...tayep jek la..hohohoho...

norMAzuan MUstafa said...

x ajin...muahahahahaha

sweetpearl24 said...

mazuan, nama anda ada lm senarai...x ajin pon kna bwat...muhahahhah(gelak jahat giler...)

Dark Light said...

yes~!! aku xkena!

sweetpearl24 said...

dark light: ang pon kna lah, kan kami kata org2 yang rajin, ang kan rajin,so ang pon kna la...
muhahahah...
buat jangan x buat...
buat tau....hihihi..

Dark Light said...

Saya adalah seorg yg pemalas. Anda xtau? tgk la camne...

norMAzuan MUstafa said...

hah wajib jek???
bg la tahap harus jek.....waawawa...
kk nnti free kami buat ok...

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers