jalan time...

Friday, May 22, 2009 | |

Ritu kak miza(akak master yg kitaorg tlg bwat research tuh) ajak adik2 RA dia p tgok wayang, so apa lagik, mlm rabu ritu kami suma pon p la...kami suma p tgok kt jusco, cita night at the museum 2, best gilerrr....action + komedi, tmbah best bila kak miza blanja...hihihiii...

wayang tuh pkul 10.45mlm, so...sementara tunggu cita tuh men, kami suma p la mkn2 dlu, nama ape ntah, kedai tu depan big apple, tgok menu ja da tatau nk pilih apa, last2, kami pesan spigeti chiken ham, ngan ice coklat..spigeti tuh sedap la jugak, untuk org yg x tahan makanan pedas2 cam kami nih sesuai la makan, hihihiii...





lpas makan, sesi bergambar pulak,cam besa....hahahaa..




A: jum kita lawan sapa smpi dlu
B:jum, 1..2...3!!
kak miza(tudung pink):(dalam ati) ish budak budak nih...



smile...(^_^)

ogy n me

ain n me

oooo....lalallalalalaaaa.... ^_^!

asal nya gmba nih ada 2 org je...pastu ada abg mana ntah rela ati menawarkn diri nk tlg tangkap gmba kami bertiga skali...hihihii

kalu ada yg tertanya2 "mana kak miza?", jawapannya...dia p bli adiah kwan dia nk kawen jap...so sementara tunggu tuh, kitaorg amik la gmba dlu...hihii...


untuk orang2 yg nk lepaskn tekanan kerja ka...tekanan chenta ka...sesuai la tgok cita nih (night at the museum2), lawak giler...




THANKS KAK MIZA (^_^)

2 0 org berkata kata:

~attahrel~ said...

ish3..comeinyaaaaaaaa..anak sapa la tu??
oi jgn suka sgt,akak tu masuk dlm buku 555 tu...nnt cukup blan dia potong r gaji angpa suma...hahaha..aku serius

sweetpearl24 said...

at: comei kew?? anak en yusoff la...hahhaa...skang da x men bku 555 la...da tuka p 888...baru besao sikit...muahahhaha

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers