Aw word,haha

Friday, August 14, 2009 | |


hahaha...

terima kasih pada yang mengundi saye..
pada family saye..
pada peminat peminat saye yang x jemu2 dengan saye..
pada cikgu cikgu skolah saye..
samada skolah rendah..skolah menengah..juga skolah tadika..
para bloggers sekalian..
terima kasih lah..
sbb tanpa anda suma..
siapalah saya ini..
tanpa anda juga..
x dapat la saya award ini..
muaahahhahahahhaha.....

wookeyh3...
5 fakta menarik ttg pemberi award:
memandangkan ada 2 orang, kami buat satu2 na..

KAK SALWA
1-rumet sementara masa bwat RA rituh
2-dari usm induk, bwat LI kat sini(kejut)
3-suka men basketball
4-suka mengaktifkan diri dengan xtbt2 kat induk especially KRU
5-ade keta, muhahahah....

NAUFAL
1-suka panggil kak salwa dengan panggilan KAK SALWA walopon sbenanya diorang sebaya
2-suka joging ptg2 kalu dia x bz n suka jugak maen basketball
3-ada keta jugak, nghehhe
4-baru2 nih dia suka kata bahawasanya dirinya ituh ensem, muhahahaha..
5-rumet ngan mr.darklight



next,setiap blogger harus menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri 
1-anak sulong, tapi x macam anak sulong,muhahahha..
2-ade orang kata saye nih mcm manja skit,hihi..
3-ade orang kata jugak saye nih suka senyum,hihi lagi..
4-seorang plajar chemical eng
5-suka join xtbt2 yang agak mencabar dan bes
6-suka maen game
7-anak jati penang, tapi jalan kat penang pon x hingat
8-lebey suka kuar jejalan ngan family
9-suka makan makan makan dan makan lagi, waaahahaha
10-masih single(tiru kak salwa,muhahhahahaha...)


pilih 10 penerima award seterusnya,dan describe tentang mereka

1-
mr.darklight-rumet naufal
2-mazuan-kawan skolah rendah dulu
3-yonz-duk tepi bilik+skulmate+ex rumet masa 1st yer
4-ikin-suka maen basketball ngan kak salwa ngan naufal skali
5-ncik hadi-kawan ncik ikin, pon suka maen basketball jugak sampi teseliuh kaki
6-naim-sedang berkonvo pada waktu ini 
7-attahrel-senior kimia
8-lilyto-senior kimia jugak
9-pjat-sudah 2 sidang menjadi rumet
10-nik-suka menangkap gamba

slamat menjawap~~(^_^)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers