my weekend

Monday, August 10, 2009 | |

a ha!!

sekarang, kami tgah membizikn diri utk berkayak..
hiihi
bez bez bez..
suka suka suka..
kami mmg suka buat xtbt2 cm nih,
bes sgt3
hahaa

ari sabtu yang bakal tiba nih,
kami akan p berkayak,
kayak merdeka,dari kampung baru ke pulau aman,
katanya kalu profesional dalam 5 jam la perjalanan dia,
kalu yg x pro mcm kita2 nih, ntah la brapa puluh jam baru nk sampi, 
muhahahahhaha...

so sabtu lepas kitaorang p la bwat tranning kat batu feringgi,
yang kat water spot punya tempat tuh...
seharian jugak ar..
dia ajar mcm2 ttg cana nk kayak dari basic,
pas dia cerita2, gilirang practice plak...
kitaorang pon kayak ar, lam laut tuh...
ngan ombak nya, ngan time tuh nk ujan nya, angin lagi..
fullamak..bes lah..
ada water cnfidence,
ada ajar cara nk resQ jugak, 
suma wajib terbalikkan kayak, 
hahhaha....mmg bes..
tp yg spoil nya,bila dah jatuh lam air,kami x larat nak naek atas kayak pulak...huhuhu...
badan berat seyh..tangan x cukup kuat,waahahah..
kna banyak push up nih,hihi..

keesokan harinya pulak,
kayak kat tasik redac ja..
kayak kat tasik nih x sama dgan kayak kat laut..
kat tasik tadak ombak..air x beralun..
x brapa bes...x adventure ar..

x saba nk tunggu hari kejadian,
hehehehe..

lepas kitaorang bekayak, 
kami ngan ain pon meneruskan agenda d hari ahad kami..
kitaorng p pisa, ada pc fair..
bli ext hd ja..
640gb, tp yang nih 3.5 punya..
bukan utk dibawa bersiar2 wookeyh...
hahahha...

dengan ini, saya, nurhazwani binti yusoff azudin, bertekad,  utk mengabeskan kerja2 yang perlu disiapkan dengan awal dan cepat, supaya, tadak sapa bleh kacau saya hendak berkayak ujung minggu nih.titik

*sedang bertungkus lumus bwat asement, waaahahaah...

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers