desasiswa terchinta..

Tuesday, January 27, 2009 | |

fuh....alhamdulillah....selamat juga pergi dan balik dari melaka..
penat wooo.....
nak tdo dulu...
pastu bangun nak basuh baju,
pastu kemas kemas,
pastu buat asignment,
pastu BALIK RUMAH!!! yayyyyyy~~~~~~
(^_^)

nanti nanti kami citer ek ape yang menariknya p melaka tu...bubuy now... tdo dlu...

sat sat, ade lg ni...

'SELAMAT TAHUN BARU CINA'

wookey...bubuy now..

yippieee~~~~

Friday, January 23, 2009 | |

akhirnya berakhirlah satu penantian yang menyeksakan...
yay...yahoo....yippie....

kisahnya begini....
pada suatu pagi yang nyaman...sedang diri di buai mimpi,tiba tiba ada satu suara kedengaran
"JPA dah masuk"
dengan perasaan bercampur gembira + terharu + syok + kekadang cam x pecaya + betui ka ni + biar betui + dan lain lain lagi,terus menggagahkan diri untuk bangun,
"JPA dah masuk?? yayyyy~~~~~~~~~"

nampaknya doa orang orang yang memerlukan telah di makbulkan..hihihi...boleh la p melaka dengan perasaan yang gembiranya ptg ni....muahahahha

peace ;-D

dugaan...

Wednesday, January 21, 2009 | |

walopon JPA kompem x masuk lg,tp sekurang kurang nya dapat la jugak tau bila dia nak masuk....

tengah dok pikiaq2 pasai bila lah nak ada duit ni, tetiba ada satu window ym datang menyapa..bunyik nya cam ni...

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Kepada semua penerima biasiswa Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA), sila layari pautan berikut:
http://mpp.eng.usm.my/index.php?option=com_content&task=view&id=38

nampaknya x merasa la duit JPA masa p melaka nanti...huhuhuu...dan yang pasti sepasti pastinya ialah, terpaksa bwat pinjaman rasmi dari poket MA&PA!!!
waaaa~~~~
ingatkan bila dah dapat biasiswa,tak yah lah mintak mintak dah,rupa rupanya jangkaan ku meleset jatuh tersungkur sama sekali,hua hua hua.....

JPA oh JPA...

| |

huk huk huk....cedeyh...JPA x masuk lg...huhuu....

hari tu ada ura ura mengatakan bahawa JPA d usm ni masuk 14 januari,tunggu punya tunggu punya tunggu,15 januari pon tiba...x masuk lagi la jawapnya....

lepas tu berita hebahan ke dua, 18 januari(ahad tuuu....ntah btoi ntah tidak..) tunggu punya tunggu punya tunggu, 19 januari pon tiba...x masuk jugak...poket smakin menghakis...huaaa~~~~~

skang dah 21hb, BIMB x antar lg meseh debit kredit akaun,maknanya yang terang lagi bersuluh lampu kalimantang ialah : JPA XMASUK LG!!!!

huaaaaaaaa~~~~~~~~~~~~~

buku x beli lg, belajar dah banyak, susah la nak buat revision,
kasut da dahaga, jalan pon kna hati hati, silap jalan buleh cium lantai wooo...
jemaat ni nak p melaka, 4 ari pulak tu,takan nak p dengan tangan kosong,waduh waduh...
dah x larat pikiaq dah nih!!

huhuhuhu...JPA...tolonglah kami orang orang yang memerlukan...isk isk isk...

EKC291

Tuesday, January 20, 2009 | |

waaaa....

penat + boring + tunggu lama = lab report + tipu nilai

(^_^)

mmm...

Monday, January 19, 2009 | |


pagi yang gelap,kini sudah terang...




bateri,bateri,bateri dan bateri lagi...

My 1st post!!

Sunday, January 18, 2009 | |

waa...ni post pertama,baru nak berjinak jinak dalam dunia blog ni....
actually tujuan blog ni saja untuk suka suka, isi masa lapang, syer pengalaman,pendapat, n..ape g ek??...mmm...ape2 je lah..heeee... : D

kepada bloggers2 len, saya budak baru belajar,sudi2 kn lah diri untuk menjadi guru x bergaji saya..hehehe...

semoga berjumpa lg, da~~~ (^_^)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers