delima yang berpanca..

Tuesday, March 31, 2009 | |



















lalala #1

Monday, March 30, 2009 | |

Ciara_Ft_Justin_Timberlake-Love_Sex_Magic

Akon-Beautiful_Ft1_Colby_ODonis_And_Kardinal_Offishall


David_Archuleta_-_A_Little_Too_Not_Over_You


Fall_Out_Boy_-_Americas_Suitehearts_South_Rakkas_Remix

AR_Rahman__Pussycat_Dolls_-_Jai_Ho_Remix

Britney_Spears_Circus

flo_rida_-_right_round_feat_kesha

Kanye_West_-_Love_Lockdown

Kelly_Clarkson_-_My_Life_Would_Suck_Without_You

Lady_GaGa_-_Poker_Face

shontelle_-_t-shirt

Rihana_-_Hatin_On_The_Club

panca delima..

Saturday, March 28, 2009 | |

malam ni ada diner,yay yay~~
malam panca delima,

venue: pearl view hotel
time: 8.00 pm
theme: movie star

musti ramai star star jadian mlm nih...muahhahah

sahabat...

Friday, March 27, 2009 | |

masa tengah sibuk2 baca untuk test math rini, tergerak plak tangan ni nak bukak email...
pastu ada fwrd email dari mama, tajuk nya sahabat,meh le kita renung2 kan...

Subject:
sahabat......

Dalam dunia ini kita tidak punya sesiapa kecuali diri sendiri. Tetapi dalam
kita bersendirian, kita beruntung kerana mempunyai seorang sahabat yang
memahami kita.

Sebagaimana kita mengharapkan keiklasan dan kejujuran seorang sahabat,
begitulah juga dia. Tetapi kita sering terlupa akan hal itu. Cuma mengambil
kira tentang harapan dan perasaan kita.

Kita rasa dikhianati bila dia tidak menepati janjinya. Kita tidak memberi
dia peluang untuk menerangkan keadaannya. Bagi kita, itu alasannya untuk
menutup kesilapan dan membela diri.

Kita juga pernah membiarkan dia ternanti-nanti kerana kita juga ada janji yg
tidak ditepati. Kita beri beribu alasan memaksa dia terima alasan kita.
Waktu itu, terfikirkah kita perasaannya? Seperti kita, dia juga tahu rasa
kecewa. Tetapi kita sering terlupa.

Untungnya mempunyai seorang sahabat yang sentiasa memahami, yang selalu
berada disisi pada waktu kita memerlukannya. Dia mendengar luahan perasaan
kita,segala rasa kecewa dan ketakutan. Harapan dan impian juga kita
luahkan.. Dia memberi jalan sebagai laluan penyelesaian masalah. Selalunya
kita terlalu asyik menceritakan tentang diri kita hingga Kadang-kadang kita
terlupa sahabat kita juga ada cerita yang ingin dikongsi bersama kita.

Pernahkah kita memberi dia peluang untuk menceritakan tentang rasa
bimbangnya,rasa takutnya?
Pernahkah kita menenangkan dia sebagaimana dia pernah menyabarkan kita.
Ikhlaskah kita mendengar tentang kejayaan dan berita gembiranya? Mampukah
kita menjadi sumber kekuatannya sepertimana dia meniup semangat setiap kali
kita rasa kecewa dan menyerah kalah?

Dapatkah kita yakinkan dia yang kita boleh dipercayai, kita boleh dijadikan
tempat untuk bersandar bila terasa lemah, agar tidak rebah.? Bolehkah kita
menjadi bahu untuk dia bersandar harapan? Sesekali jadilah sahabat yang
mendengar dari yang hanya bercerita.

Ambillah masa untuk memahami hati dan perasaan sahabat kerana dia juga
seorang manusia. Dia juga ada rasa takut, ada rasa bimbang,sedih dan kecewa.
Dia juga ada kelemahan dan memerlukan seorang sahabat sebagai kekuatan.
Jadilah kita sahabatnya itu.

Kita selalu melihat dia ketawa,tetapi mungkin sebenarnya dia tidak setabah
yang kita sangkakan. Di sebalik senyumannya mungkin banyak cerita sedih yang
ingin diluahkan. Di sebalik kesenangannya mungkin tersimpan seribu
kekalutan. Kita tidak tahu.
Tetapi jika kita cuba jadi sahabat sepertinya, mungkin kita akan tahu.

RENUNGILAH.. .

"HARGAILAH SEBUAH PERSAHABATAN KERANA DISEBALIKNYA TERSIMPUL SEGALA-GALANYA.
"


Satu-satunya cara agar kita memperolehi kasih sayang, ialah jangan menuntut
agar kita dicintai, tetapi mulailah memberi kasih sayang kepada orang lain
tanpa mengharapkan balasan. (Dale Carnagie)

Orang yang menunjukkan kebaikan kepada anda adalah sahabat yang baik. Dan
orang yang menunjukkan kesalahan anda adalah sahabat yang paling baik.
(Hukamak)

rindunya...

Tuesday, March 24, 2009 | |

bila la boleh balik rumah ni...

gamba raya..ahaks



dalam kenangan...

new born,yang ni x penah tengok live lagi..
gamba ni mama yang anta..huhuu...
geramnya, bila nak balik nih

You are my destiny,lalala

Thursday, March 19, 2009 | |

Jai Ho
Jai Ho

I got shivers
When you touch of my face
I'll make you hot, get all you got
I'll make you wanna say
(Jai Ho, Jai Ho)

I got fever, running like a fire
For you I will go all the way
I wanna take you higher
(Jai Ho)

I keep it steady, steady, that's how I do it
This beat is heavy, so heavy, you gonna feel it

(Jai Ho)
You are the reason that I breathe (Jai Ho)
You are the reason that I still believe (Jai Ho)
You are my destiny
(Jai Ho) Oh-oh-oh

(Jai Ho)
No, there is nothing that can stop us (Jai Ho)
Nothing can ever come between us (Jai Ho)
So come and dance with me
Jai Ho (Ohh)

Catch me, catch me, catch me, c'mon, catch me
I want you now
I know you can save me, you can save me
I need you now
I am yours forever, yes, forever
I will follow
Anywhere, in anyway
Never gonna let go

Jai Ho
Jai Ho

Escape (escape) away (away)
I'll take you to a place
This fantasy of you and me
I'll never lose my chance
(Jai Ho)

Mmm yeah, hmm yeah

I can (I can) feel you (feel you)
Rushing through my veins
There's an ocean in my heart
I will never be the same
(Jai Ho)

Just keep it burnin', yeah baby, just keep it comin' (Jai Ho)
You're gonna find out baby, I'm one in a million

(Jai Ho)
You are the reason that I breathe (Jai Ho)
You are the reason that I still believe (Jai Ho)
You are my destiny
Jai Oh,oOh-oh-oh-ooh

(Jai Ho)
No there is nothing that can stop us (Jai Ho)
Nothing can ever come between us (Jai Ho)
So come and dance with me
Jai Ho (ohh)

Catch me, catch me, catch me, c'mon, catch me
I want you now
I know you can save me, you can save me
I need you now
I am yours forever, yes, forever
I will follow
Anywhere in anyway
Never gonna let go

(Jai Ho)
hmm yeah
(repeat 2x)

I need you, gonna make it
I'm ready, so take it

(Jai Ho)
You are the reason that I breathe (I breathe)
You are the reason that I still believe (still believe)
You are my destiny (destiny)
Jai Ho, oh-oh-oh-ooh

(Jai Ho)
No there is nothing that can stop us (can stop us)
Nothing can ever come between us
So come and dance with me
Jai Ho (ohh)

Jai Ho
Bai-la, bai-la
Bai-la, bai-la
Jai Ho, bai-la, bai-la
Jai Ho

viva la vida..

Tuesday, March 17, 2009 | |

yay!!
viva da abis :-D

kepada sesiapa yang kata viva tu susah, tima kasih bebanyak ekk....d sebabkan kesusahan yang dikatakan, kami telah berjaya melepasinya dengan gumbira!!!

suma kabar2 angin tu dusta belaka, senang je lah...
lctrr tu suma nk tolong kita, bukannya nak jatuhkan markah student dia...
ish3x...x bek tau tipu2 org...

yang pasti sepasti2 nya adalah:
(^_^) VIVA BEST !!! heeee....

pasni SHE101 plak...tp lmbat g tuh..skang kita pikir citrawarna dlu ek..
hehehe....

Biar gambar berbicara..

Saturday, March 14, 2009 | |

Chemical Night 2009

















rilex..

Tuesday, March 10, 2009 | |

seminggu x post papeh....bz weyh....
skang da kurang bz ngn aktibiti2..tp ttp bz ngan asement melambak2..
huuuuuaaaaaaaaa.....

last wek ada sukan kimia,
da namanya pon sukan, so men jela,
2nd yer ni da mmg tradisi keja kalah ja, memang main main-main,
hahhahaha....sekurang2 nya ada la gak wakil medal 1,
bola jaring dapat perak ( 1-1 dengan 3rd yer , 3-5 ngan 4th yer)..

ahad malam ada petandingan boling, bawah KL-IF, tu baru kali kedua nk men boling,ish3....sekali ja strike,hek..pin tu macam tamau jatuh ja...dia buat pening2 pulak, kiri kanan kiri kanan, seb bek jatuh jugak,hehehe...antara suma peserta perempuan, kami dapat no 9, hehehe...seb bek bkan no last...

senin cuti, so ape lg, dengan berbekalkan 3 eko kancil,kami suma berkonvoi ke rumah Kak Long (bukan nama sebenar :-p ) kat kedah, kakak dia nikah, so ada la buat makan makan sikit...

rombongan bebudak kimia..

balik tu, seko kancil melencong ke arah lain,dengar kata p mandi2 kat air terjun, yer la kot....hehehhe...

lagi 2 eko kancil singgah di sunway carnival, ape lg, sooopinggg laaa...
masa di sunway kancil2 suma berpecah, 1 kancil balik dulu, tinggal 1 kancil berjalan2 smpi hampir pukul 9 mlm...
tikah menginterframe...

masa kat soping2 tu singgah la makan sat, kami suma makan kat Is Bowl Rice, sedap giler....
ni yang nk promote nih, nnt kalau p sunway cari la Is Bowl Rice, kami makan chiken spegeti, nam hinggit lebey ja, sedap woo..lagi sedap dr pizza hut punya...tp taleh lawan ngan mama kami punya spegeti...hehehe..pastu tomyam mee, nasik ayam, fhish n chips, suma sedap..
tisu ja sempat amik, makanan da abis...muahahhaha


balik tu singgah anta nad ( bukan nama sebenar :-p ) kat umah dia, kulim , sbenar nya masa p tu, 1 kancil nad yang drive, so bila da anta dia balik, kami la pulak drive balik usm, dengan tak penah lalu c2, pastu malam lak tu, hentam sajalah...dengan berbekalkan arahan nad ' jalan terus ja, smpi jumpa trafik light' dan wawa ( bukan nama sebenar :-P ) sebagai co pilot, kami pon jalan jela...hahha...btul2 bes..

smpi usm dalam kul 10 mlm...masa tu pintu depan tu da tutup, so kna touch kad matrik baru dia bukak, kami kan pilot, so mintak la kad matrik dekat co pilot, dia pon bg...touch punya la lama, x bukak2..pelik gak, smpi abg gad baju biru tengok pelik ja...sekali tengok, bukan kad matrik, tp kad pengenalan...muahahhahahaha.....macam- macam...

pasni, nk buat asement termo, sok kna anta, pastu math, pastu heat, pastu ada chemical night, pastu viva plak, pastu presentation she, pastu citrawarna, pastu pastu pastu....la...banyak lagi rupanya...ish3....

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers