MERDEKA!!

Wednesday, April 29, 2009 | |

yay!!

da abis, muahahahahah......
gembira nya....!!!
sok boleh balik umah!!!
yay yay yay!!!
yayayayayyayaa!!!
yaahooooooo!!!
 sok abah mai amik!!!
yayyyyy!!!!
*lompat!! lompat!!!*
*nari nari nari*

saya...saya..

Sunday, April 26, 2009 | |


saya BERJANJI!!!

saya akan terus membaca, study, atau apa2 yang sewaktu dengannya, sehingga habis paper terakhir pada 12.00tgh ,29/4/2009.
selagi x abis, saya tanak post hapeh2 lagi, kalu saya dah mula post, saya akan leka buat menda2 len skali, oleh itu, saya akan cuba elakkan diri dari menaip d cni.
-The end-

hah??!!

Friday, April 24, 2009 | |

kami nk exam LAC100 sat g, hah, x abes g! hah!! cana nih!! waaa~~!!!

waaaa~~~~!!
waaaa~~~~!!
jerit laju2!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~!!!

hmmm.....smbung study...(^_^)!

soal hati...

Thursday, April 23, 2009 | |

salah sapeh nih?? hm.....click here for more infomation (^_^)!

USM bloggerz

Wednesday, April 22, 2009 | |

tahniah pada incik dark light kerana telah berjaya menyiapkan benda kat bawah nih (walopon dia x abes piksa lagik...hahaha)


makasih gak sbb ajaq cana nak tuka template..hihik..saya budak baru blaja la katakan...muhahahha....nnt kalu rajin2 kami tuka na....boring lah itam je memanjang...da macam earth hour pulak...hoohohoho....

ting tong lagik!!

| |

ayyakk....dua tag darik en aimzz dalam masa x sampi 12 jam...huhukk...

memandangkan mata masih blum ngantuk.. jawap jek lah...hihihihi...

1.Bekas kekasih saya adalah :
# erm...mm...mmm...mmmmmm.......ntah lee...x dapat pikir...muahhaha...

2.Saya sedang mendengar :
# suara kicauan burung d pagi ari...hihikk..

3.Mungkin saya patut :
# terus tdo lepas nih..hhmm.....

4.Saya suka :
# buat suka ati...muhahahah...

5.Sahabat-sahabat baik saya :
#tgah tdo dengan nyenyak nya skang...hhuhuuhuu...

6.Saya tak paham :
# knapa saya x leh tdo mlm nih....eh, da pagi...huhuu

7.Saya kehilangan :
# waktu tidur sayaaaa~~~~~

8.Ramai yang berkata :
# apala dia ni bising mlm2,x reti tdoq ka??

9.Makna nama saya :
# cahaya pemberianku.....*(^_^)*

10.Cinta itu adalah:
# sangat luas definisinya...seluas benda yang paling luas..tapi dia lagi luas...muhahaha...

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
#bermonolog sendirian...knapa dia sorang ja x tdoq lagik lam bilik nih!!!  (^_^)! haish....

12.Saya akan cuba :
# untuk tdo lpas nih...mesia boleh!!!

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
# selamanya...selama lamanya...dan selama yang mungkin yang paling lama dan selama lama yang boleh lah, huh..lamanya....

14.Telefon bimbit saya :
# tengah mengecas baterinya kerana da abes akibat daripada tuan dia yg x tdo semalaman...

15.Bila saya terjaga dari tidur :
# x tdo lg....cana nak tejaga....haish...

16.Saya paling meluat apabila :
# ada orang tuh yang x reti2 bahsa, da org tamau tuh tamau lah, dok paksa2 org tuh hape kes,mmg meluat lah.huh!!

17.Pesta/Parti adalah :
# tempat yang ada makanan...muhahahha....

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
# kucen saya la....muahhahah....

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
# dua ploh an...sbb masa ni la nak kenai suma....hhihihi....

20.Hari ini :
# saya x tdo lagi....

21.Malam ini saya akan :
# cuba untuk tdo...

22.Esok pula saya akan :
# p makan2 free!!! yay~~

23.Saya betul2 inginkan :
# tdo yang cukup je skang....huhu..

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
#wah~~pelakon mana masuk bilik pagi2 nih...muhahahha.....

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
# ermm....mm...aaa....mmm....zzzzzzzzzzzzz........

26.Makanan Barat atau Jepun :
# hah!! yang senang masak n makan...barat la tuh...

27.Bilik yang terang atau gelap :
# sama ja...

28.Makanan segera adalah :
# makanan yang segera..muahhaha...

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
# ermmm...da lupa la bila sembang tadi....lama sgt...huhuhuu..

30.Siapa yang anda nak Tag?

nah amik korang......
-darklight,yonz,mazuan,at,nikillas,BCD,kak qas,lily,hah sape g...sape2 je lah...hahhaha....

nak tdo...gud moning...

ting tong

Tuesday, April 21, 2009 | |

tag darik en aimzz...
ish3...macam tau2 ja kami ngah boring2...hmm...

1) apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu?
nama: -Pearl's world
sebab:-sbb pearl punya world,dia cam dunia pearl la..tp bukan dunia, tp dia cam tu ar...muahhaha...ape merapu nih....huhuhu...kalu nak tau pasai apa 'pearl', sila baca no 2,hihi...

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?


sebab musabab:sweetpearl24, dengar,eh baca lek lok tau..hihihi...
-'pearl' tuh mutiara..(suma org tau..hahak..) kami ada terbaca lam satu buku nama2 dlm islam, dia kata, eh dia tulih, WANI = MUTIARA, so *ting!!* jadilah pearl...hihii
-'sweet' tu manis...sbb manis je lah, manada sbb len...muhahahaha....
-'24' tuh nombo...dia x jadi nombo len sbb kami suka ngan no nih, 24..hmm...rasa cam satu no yang ideal...24hb...24th...24....hihihi....lagi satu sbb kami d lahirkan 24hb...muahahah....bulan carik snirik..

3) apakah method dalam penulisan blog anda?
-numerical method...muahhaha....

4) pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?
-alamak...setaun x sampai..takan da nak delete...musti ar x penah...hoho

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
-hahaha..dia ada keta sewa...(ada kaitan keh??  ^_^!   )lalala...

6) senaraikan calon yang akan di tag:
- yonz   
-huhu..sape g eh?? sape2 yang nak buat, d persilakan...hihihihi....kerajinan anda amatlah d alu2 kan...ngheee~~~ (^_^)

hohoho..

| |


dalam duk sibuk2 pulun mandarin nih, boleh pulak p lukih2...ish3...

nih la hasilnya,tadaa~~~
muahhahhahaha.....ni suma exam punya pasal lah nih,siap guna gmba utk renew lesen g tuh.....(^_^)!  hihi

haiyyak....

Thursday, April 9, 2009 | |


Dalam sibuk sibuk mengisi otak untuk exam, ada lagi masa nak pikir makan sedap2..ish3...da nasib berkawan dengan orang2 yang kuat makan..hihihi..

slalu berlapan, tp 2 orang balik umah, so kami pergi berenam je..(3 bijik moto)..
ala..konvoi p parit buntaq je pown...makan pizza..

makanan yang d pesan adalah:
-2 keping pizza
-1 jaq ayaq pepsi + 1 gelas air pe ntah(yang ni ain punya,dia tanak pepsi)
-4 mangkok sup (skali ngan roti dia ar)
-3 jenis spigeti(3 pinggan la..)
-1 ball ape ntah namanya
-lasagna(ntah betul ke x ejaan tuh)

suma da masuk pewot, x sempat amik gmbaq

suma skali satos lebey,hua hua hua...seb bek berenam..bayaq sikit jew la..hihihi..
pabila pewut da kenyang..maka...d sini...d mana...kita hendaklah...haruslah kita...dimana..iaitu...yang mana...seharusnya....pendek kata...sambung study lah, merapu plak panjang2...

studyweek

Tuesday, April 7, 2009 | |

maknanya...exam da dekat!!


huhu..dun gelabah gelabah..
rilek...
skang, study, jangan men2..OK??
(^_^)


for u fatin (^_^)

Wednesday, April 1, 2009 | |

lagu nih fatin mintak, fatin ni ex rumet masa matrik kedah dlu..skang dia kat uitm

sian dia , dia kata dia cari x jumpa..so,fatin amik la kat bawak nih, siap lilik lagi tauuu...hihihi..
enjoy!!

RENUNGAN TERAKHIR - NORA

Sebelumnya kau pergi
Renunglah ku di sini
Kerna mungkin terjadi
Kita takkan bersua lagi
Anggaplah pertemuan ini
Mungkin yang terakhir
Dan tak usah
Kita kesali
Atas apa yang terjadi

Banyaknya pengorbanan
Telah ku pertaruhkan
Mungkin tiada bermakna
Telah banyak mengguris rasa
Untuk itu maafkanku
Kiranya menggangu ketenagan
Dalam hidup mu yang tak perlu kehadiranku

Dugaan... 
Inikah dugaan untukku
Hujungnya yang tak seindah mimpi
Hanyalah igauan ngeri
Kau yang pernah ku rindu
Mudahnya berlaku
Mengapa begitu
Berubah layu
Aku menerima
Salam perpisahan
Segalanya sebagai ingatan
Biarlah impian kan berlalu dengan mu

nak donlod??


ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers