klon gitar hero

Sunday, May 31, 2009 | |

hihihii...lepas boring men O2 Mania, carik game len plak kat tenet, tesangkut la pulak ngan klon guitar hero...game dia lebey kurang sama cm O2 mania, tp dia lagik senang...


nih O2 Mania @ O2 Jam, dia ada 7 buttons

klon gita hiro nih ada 2 peringkat, 1 ada 3 buttons, 1 lagi ada 5 buttons....sangat senang...hihiii...lagu2 dia pon best2 gak..hahahha


tang mana nk men gita hiro klon nih?? nah...trai kat cni



(^_^)--> gita hiro nih leh ajak kwn2 fb men skali...dia ada lm aplication fb..jum ramai2 men, hihiii


muka baru...

| |

hurm...tp nmpak cm serabut skit, pastu cm x elok pon ada gak...huhuuu...x reti lah nk dekorate2 nih...haish..

five...

Friday, May 29, 2009 | |

1)"5" nama timangan korunk

-wani
-kakak
-hazwani
-
-
-tadak dah...hihi


2) "5" sifat/tabiat buruk.....

-tdo banyak
-mkn banyak
-ckp banyak
-men banyak
-tak banyak....hahaha

3) "5" makanan peberet

-nasik yg mama kami masak
-spigeti yg mama kami masak
-mee sanggul yg mama kami masak
-tomyam yg mama kami masak
-suma makanan yg mama kami masak

4)"5" subjek pelajaran paling suka....

-math
-bio
-fizik
-kimia
-mass balance,heee~~ (^_^)

5)"5" benda wajib lam purse....

-ic
-kad matrik
-lesen
-duit
-duit

6) "5" topik yang biasa di bual bersama pasangan/teman....

-makan
-kawan
-moto
-game
-hepon

7) "5" MANGSA TAG

-kamu
-awak
-hang
-awak la
-suma yg baca,hah amik ko..sapa suruh baca

special post (^_^)

Monday, May 25, 2009 | |

makasih kepada sesapa yg telah terlibat secala langsung, x langsung, paralel, sesiri,live ataupon rakaman dalam rancangan untuk mengenakan kami, spesial thanks kepada mastermindnya, muahhahhhaaa.....


serius, kami x penah rasa kena camnih, makasih bebanyak, and....thanks 4 da cake (^_^)

soooo....nice 2 av friends like u ol...


*BIIIGGG SMILEEEE*


hepi hepi...(^_^)

Sunday, May 24, 2009 | |


smalm ain ajak kuar..katanya nk jejalan, memandangkan duduk bilik pon tadak bwat papeh, so kami pon terus setuju cm besa..hehheee..

katanya nk duk tepi sungai smbil makan kebab sedap yg juai kat tepi kfc baru kat parit buntaq tuh, kami wookey jek, no hal...

pastuh otw dia tuka plan, bli kebab n mkn kat kfc, kami no hal jek..mana2 pon sama jek, yg penting mkn...hahahhaa...

lpas bli, kami berdua pon masuk la kfc...memandangkan org ramai, kami p cari tmpat duduk n ain bli ayaq, rupa2 nya, bukan stakat aiyaq yg ain bli, dia bli kek + aiskrim kfc yg kami suka mkn tuh!! hihiiii...best2, terharu, syok, seronok,hihiii...makasih ain!! masa nk balik kitaorg bli lagik kek+ eskrem tuh, bungkus..hahhaha...

kebab sorang 2 tuh..


ni la kek +eskrem tuh..stiap kali p kfc musti bli nih ^_^

walopon sambut awal beberapa jam, tp mmg best...
pas mkn ingat nk teruskn plan nk duk tepi sungai besao tuh, pastu tgok tmpat tuh gelap jeh..x berani la pulak..dah la kami berdua comey2, kang ade yg kna culik kang, susah plak...
kitaorg trus balik...tp x balik bilik g, lepak2 kt blik tb dlu..tgok citer cm bes, smpi la abis cita tuh pkul 12...
rupanya kt bilik ada lg suprise!! dapat adiah!! hihihiii...senyum x leh brenti, bukan 1, tp DUA ADIAH!! THANKS AIN!!  

kami x penah terpikir pon nk smbut n dapat adiah nih, sbb mmg bestday kami slalunya x smbut ngn kengkwn...yerlah,time skolah dlu kna ari cuti skolah( slalu ada cuti sminggu time bestday kami, huh), pastu time matrix masa minggu orentasi (x kenai kwn lagik) masa kat u, time cuti semester plak...huhuu...makasih ain, thanks ^_^


ni la ain..my roommate ^_^

sambutan paling kreatif, best, terharu n x dapat nk citer. 

THANK YOU VERY MUCH AIN!!


Dengan ini beta mengishtiharkan, bahawasanya, pada tanggal 24 mei 2009, bersamaan dengan hari ahad, beta telah mencapai usia 21 tahun!! muahhahaa....

jalan time...

Friday, May 22, 2009 | |

Ritu kak miza(akak master yg kitaorg tlg bwat research tuh) ajak adik2 RA dia p tgok wayang, so apa lagik, mlm rabu ritu kami suma pon p la...kami suma p tgok kt jusco, cita night at the museum 2, best gilerrr....action + komedi, tmbah best bila kak miza blanja...hihihiii...

wayang tuh pkul 10.45mlm, so...sementara tunggu cita tuh men, kami suma p la mkn2 dlu, nama ape ntah, kedai tu depan big apple, tgok menu ja da tatau nk pilih apa, last2, kami pesan spigeti chiken ham, ngan ice coklat..spigeti tuh sedap la jugak, untuk org yg x tahan makanan pedas2 cam kami nih sesuai la makan, hihihiii...





lpas makan, sesi bergambar pulak,cam besa....hahahaa..




A: jum kita lawan sapa smpi dlu
B:jum, 1..2...3!!
kak miza(tudung pink):(dalam ati) ish budak budak nih...



smile...(^_^)

ogy n me

ain n me

oooo....lalallalalalaaaa.... ^_^!

asal nya gmba nih ada 2 org je...pastu ada abg mana ntah rela ati menawarkn diri nk tlg tangkap gmba kami bertiga skali...hihihii

kalu ada yg tertanya2 "mana kak miza?", jawapannya...dia p bli adiah kwan dia nk kawen jap...so sementara tunggu tuh, kitaorg amik la gmba dlu...hihii...


untuk orang2 yg nk lepaskn tekanan kerja ka...tekanan chenta ka...sesuai la tgok cita nih (night at the museum2), lawak giler...




THANKS KAK MIZA (^_^)

tak tik tuk

Saturday, May 16, 2009 | |

1] The Rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below..
2] Then, you must choose a picture in the first page of result and post it as your answer..
3] After that tag 12 people..
ok troskan menjawab...

Q.1 : THE AGE OF YOUR NEXT BIRTHDAY..
sweet 21
Q.2 : PLACE I LIKE TO TRAVEL THE MOST..
nowhere...
Q.3 : MY FAVOURITE FOOD..
saya suka mkn roti...x makan masik seminggu pon tapa, x kesah...tapi tanpa roti...ish, x lengkap!!
lihat lah texture nya...nyum nyum nyum...
Q.4 : NICKNAME THAT I HAVE..

Q.5 : MY FAV COLOR..
kombinasi biru dan pink
Q.6 : THE CITY I LIVE NOW..
nah...siap dengan skolah lagik...
Q.7 : THE PLACE I WAS BORN..
semestinya kat ospital la...
Q.8 : MY COLLEGE MAJOR..
chemical engineering
Q.9 : MY BAD HABIT..
muhahahaaa...kadang2 x dapat kawal la... ^_^!
Q.10 : MY HOBBY..
baca novel ...


men game...
buat apa yang patut ngan 'nikky'
Q.11 : My WISH..
graduate
become a chemical engineer

av a happy family..(^_^)

mangsa seterusnya....
-en darklight
-en nor mazuan
-puan yonz
-erm...da x larat pikir...kalu bg pon bkannya nk wat..huh.
sesapa yang nk bwat sila lah amik...
^_^!--->keciwa btol!!




Innocence btui..

Friday, May 15, 2009 | |

Ritu lepak2 lm bilik, pastu rumet bukak lagu...dengaq la, hhmmm...cm bez..

kami:cam bez...apa tajuk dia?
rumet:innnocence...avril..
kami: avril?? bez..
rumet: lagu lama dah...
kami: iye???x penah denga pon...nanakkkk....(^_^)!




Waking up I see that everything is OK
The first time in my life and now it's so great
Slowing down I look around and I am so amazed
I think about the little things that make life great

I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling

[Chorus]
This innocence is brilliant
I hope that it will stay
This moment is perfect
Please don't go away
I need you now
And I'll hold on to it
Don't you let it pass you by

I found a place so safe, not a single tear
The first time in my life and now it's so clear
Feel calm, I belong, I'm so happy here
It's so strong and now I let myself be sincere

I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling

[Chorus]

It's a state of bliss, you think you're dreaming
It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful it makes you wanna cry
It's a state of bliss, you think you're dreaming
It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful it makes you wanna cry

It's so beautiful it makes you wanna cry
This innocence is brilliant
Makes you wanna cry
This innocence is brilliance
Please don't go away
Cause I need you now
And I'll hold on to it
Don't you let it pass you by

[Chorus]



^_^! ---> apabila di selidik selidik,lagu taun 2007 rupanya...hihii

lawak masa lapang #1

Wednesday, May 13, 2009 | |


Di sebuah Mall yang sesak dengan pengunjung.. ada satu alat pengukur berat  badan yang cukup canggih.. Hanya dengan membayar RM 1.00 kita akan  diberitahu berapa berat badan kita oleh program komputer. Seorang gadis dan  temannya mencuba di tengah kerumunan orang.. Setelah memasukkan wang RM 1.00.. mesin komputer menjawab: "47 kg!" Gadis kedua cuba untuk menimbang, dan mesin komputer menjawab: "52 kg!" Setelah beberapa minit datang seorang wanita yang cukup gemuk dan montel cuba menimbang dirinya di mesin itu. Setelah memasukkan wang RM 1.00.. mesin komputer mengeluarkan jawapan: "Tolong naik sorang-sorang. . jangan ramai-ramai! "


muahahahahaaaa.....

xoxo:milo paste dari blalang

bole tak...

Tuesday, May 12, 2009 | |

bole tak kalu saya nk jerit kata 

"saya boringgggg!!!! ring..ring..ring...(ala2 ada gema cam tuh..)"
muahhahahahahaa....

hepi mother's dayy!!

Sunday, May 10, 2009 | |


slamat hari ibu mama...maaf kakak x dapat balik...kek yang abg bli tuh kakak syer ngan abang...mama mkn la..hihihiii...


gmba nih kakak bwat, khas untuk mama...x cantik, tp ikhas dari ati..luv u soooooooooooo much!!
mama la mama yang paling best d dunia!!
mama memahami, kakak leh syer semua ngan mama, terima kasih atas segala gala nya mama...
thank u very much..
kakak sayang sayang sayang sayang sayang sayang sayang sayang sayang smpi infiniti smpi x leh kira smpi x leh tulih smpi x tekata smpi tatau nk kata apa dah kat mama. hehehehee....(^_^)

really??

Saturday, May 9, 2009 | |

Rini cuti...lepak2 kat bilik, abis maraton 4 moovie..boring lagik..men game, da x larat...pusing2 tenet...bukak facebook...men2 quiz...ada 1 kuiz nih, menarik...hihihi...cam betul, tp x btul gak, tp ada gak yang btul..ahaks


AWARD #1

Monday, May 4, 2009 | |

Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
kak mimie
bendahari mpdl, masuk citra, bakal final year, ngah buat LI...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

i-ngah buat RA
ii-ska men game
iii-bakal menjadi rumat ain selama 2 sidang berturut2..
iv-suka mkn..hihi
v-anak sulung
vi-asal penang
vii-ska baca novel
viii-ska kucen
ix-ska menda2 yg cute n comel n kecil2..
x-ska wana biru, pink, merah, itam ngan putih(manyak nyaaa...)

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.

i-uTt
ii-mazuan
iii-yonz
iv-nikillas
v-lily
vi-dark light


5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:

"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda"

i'm back!!

Sunday, May 3, 2009 | |

saya kembali ke USM!!

yay!!
esok, bermula lah perjalanan idop ku sbg seorang RA bagi dr.sam...
hihihi.... (^_^)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers