MERDEKA!!

Monday, August 31, 2009 | |

slamat hari merdeka sume (^_^)

dit dot dit dot

Wednesday, August 26, 2009 | |




*slamat berbuke sume.. (^_^)





short update

Saturday, August 22, 2009 | |

slamat menyambut ramadhan sume....

jgan lupe saho..
jgan lupe tarawikh..
jgan lupe niat wookeyh..
jgan lupe lakukan amalan2 yg baik..
jgan lupe berbuka bila tiba waktunya..
jgan lupe kate puasa pulak wookeyh..
tp..
tlg lah lupe buat menda2 jaat sat..
muahahaha....

*jadi budak baik sekejap,ngheehhe
*di bulan ramadhan yg mulia ni..kami nk mintak maap kat sume sume sume makluk di muka bumi,bulan, marikh, atau d mana2 saja anda berada..0-0 wookeyh..lepas raya kita skor laen na..muahahahha...
*nnt kalu kami rajin, kami bwat sume tag2 tuh na...
*kalu kami rajin lagik, kami upload gmba2 malam mutiara budi tuh na..
*doa2 lah bg kami rajin2 slalu d bulan mulia nih..ngheee~~

jum jalan jalan, cuti2 mesia..nghehe~

Sunday, August 16, 2009 | |

hah, 
inilah kisah sabtu kami yang baru berlepas inih,
memandangkan kak salwa dah banyak bercerita,
so korang baca jeh ek kat sana
kami nak post gambaq saja wookieh,
ngheee~~~



model taman burung...muahahaa

berposing sbelum memulakan perjalanan di taman burung...


haa..d sini la bla bla bla bla...

makanlah wahai ikan2 ku~~

calon2 nya adalah.....jeng3...






1..2..3..lompat!!!

dah lompat, blur la pulak..huhu

penat senyum, ini yg d tangkap nya, ish3...

*jika d perhatikan dengan teliti, sesangat lah kurang gmba en.naufal, ini kerana beliau lah yang menjadik fotographer..sekian..


pearl's world: short update

| |

pearl's world: short update

short update

Saturday, August 15, 2009 | |

wahhh...

sabtu yang bes...
bes bes bes..

penat dan letih utk becerita skang..
ngantuk~~~~...
nnt2 la kami cita na...
hehehee...

Aw word,haha

Friday, August 14, 2009 | |


hahaha...

terima kasih pada yang mengundi saye..
pada family saye..
pada peminat peminat saye yang x jemu2 dengan saye..
pada cikgu cikgu skolah saye..
samada skolah rendah..skolah menengah..juga skolah tadika..
para bloggers sekalian..
terima kasih lah..
sbb tanpa anda suma..
siapalah saya ini..
tanpa anda juga..
x dapat la saya award ini..
muaahahhahahahhaha.....

wookeyh3...
5 fakta menarik ttg pemberi award:
memandangkan ada 2 orang, kami buat satu2 na..

KAK SALWA
1-rumet sementara masa bwat RA rituh
2-dari usm induk, bwat LI kat sini(kejut)
3-suka men basketball
4-suka mengaktifkan diri dengan xtbt2 kat induk especially KRU
5-ade keta, muhahahah....

NAUFAL
1-suka panggil kak salwa dengan panggilan KAK SALWA walopon sbenanya diorang sebaya
2-suka joging ptg2 kalu dia x bz n suka jugak maen basketball
3-ada keta jugak, nghehhe
4-baru2 nih dia suka kata bahawasanya dirinya ituh ensem, muhahahaha..
5-rumet ngan mr.darklight



next,setiap blogger harus menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri 
1-anak sulong, tapi x macam anak sulong,muhahahha..
2-ade orang kata saye nih mcm manja skit,hihi..
3-ade orang kata jugak saye nih suka senyum,hihi lagi..
4-seorang plajar chemical eng
5-suka join xtbt2 yang agak mencabar dan bes
6-suka maen game
7-anak jati penang, tapi jalan kat penang pon x hingat
8-lebey suka kuar jejalan ngan family
9-suka makan makan makan dan makan lagi, waaahahaha
10-masih single(tiru kak salwa,muhahhahahaha...)


pilih 10 penerima award seterusnya,dan describe tentang mereka

1-
mr.darklight-rumet naufal
2-mazuan-kawan skolah rendah dulu
3-yonz-duk tepi bilik+skulmate+ex rumet masa 1st yer
4-ikin-suka maen basketball ngan kak salwa ngan naufal skali
5-ncik hadi-kawan ncik ikin, pon suka maen basketball jugak sampi teseliuh kaki
6-naim-sedang berkonvo pada waktu ini 
7-attahrel-senior kimia
8-lilyto-senior kimia jugak
9-pjat-sudah 2 sidang menjadi rumet
10-nik-suka menangkap gamba

slamat menjawap~~(^_^)

what?!

Wednesday, August 12, 2009 | |

argh

tgah marah nih
nak cancel g tau la btul2

x kira,
suma bersalah
suma mintak maap kat kami cpat
huh

kami sgt sgt sgt sgt x suka bila cancel2 cam nih
*perabis dwit kami jeh,huh! huh! huh!

ish,
rasa cam nk fire jeh suma suma org
jerit sekuat ati!!
aaaaaaaaa~~~~!

my weekend

Monday, August 10, 2009 | |

a ha!!

sekarang, kami tgah membizikn diri utk berkayak..
hiihi
bez bez bez..
suka suka suka..
kami mmg suka buat xtbt2 cm nih,
bes sgt3
hahaa

ari sabtu yang bakal tiba nih,
kami akan p berkayak,
kayak merdeka,dari kampung baru ke pulau aman,
katanya kalu profesional dalam 5 jam la perjalanan dia,
kalu yg x pro mcm kita2 nih, ntah la brapa puluh jam baru nk sampi, 
muhahahahhaha...

so sabtu lepas kitaorang p la bwat tranning kat batu feringgi,
yang kat water spot punya tempat tuh...
seharian jugak ar..
dia ajar mcm2 ttg cana nk kayak dari basic,
pas dia cerita2, gilirang practice plak...
kitaorang pon kayak ar, lam laut tuh...
ngan ombak nya, ngan time tuh nk ujan nya, angin lagi..
fullamak..bes lah..
ada water cnfidence,
ada ajar cara nk resQ jugak, 
suma wajib terbalikkan kayak, 
hahhaha....mmg bes..
tp yg spoil nya,bila dah jatuh lam air,kami x larat nak naek atas kayak pulak...huhuhu...
badan berat seyh..tangan x cukup kuat,waahahah..
kna banyak push up nih,hihi..

keesokan harinya pulak,
kayak kat tasik redac ja..
kayak kat tasik nih x sama dgan kayak kat laut..
kat tasik tadak ombak..air x beralun..
x brapa bes...x adventure ar..

x saba nk tunggu hari kejadian,
hehehehe..

lepas kitaorang bekayak, 
kami ngan ain pon meneruskan agenda d hari ahad kami..
kitaorng p pisa, ada pc fair..
bli ext hd ja..
640gb, tp yang nih 3.5 punya..
bukan utk dibawa bersiar2 wookeyh...
hahahha...

dengan ini, saya, nurhazwani binti yusoff azudin, bertekad,  utk mengabeskan kerja2 yang perlu disiapkan dengan awal dan cepat, supaya, tadak sapa bleh kacau saya hendak berkayak ujung minggu nih.titik

*sedang bertungkus lumus bwat asement, waaahahaah...

apekah??!!

Thursday, August 6, 2009 | |

tempat kejadian: quensbay mall

tarikh : 3/8/2009
masa: antara jam 2 ke 3 ptg

m: nk tgok2 dlu ka nk bli terus?
k: bli lah..erm..nk amik dwit dulu..
m: jum..

*d mesin ATM

si 'k' sedang menekan2 butang mesin itu,

TIBA TIBA!!

k: apenih???!!
m: knapa?
k:dwit nih!! *sambil tengok dwit kat mesin tuh+ tekejut+teruja+ tatau nk pikir apa dah
m: mesin bunyik tuh, amik la dwit tuh *tit tit tit tit bunyik mesin ATM
k: dwit betul keh nih?? *tit tit tit tit bunyik lagi..
m:mesin bising tuh
k: x pecaya nih, betul ka??

dengan perassan curiga, sambil berfikir2 'dwit betul keh nih??' si 'k' pon mengambil dwit itu...

berbekalkan perasaan curiga tadi, si 'k' dan si 'm' pon berjalan2 melihat barang2 yg ingin dibeli..

pabila tiba waktu sesi pembayaran..
k: 'm', konfem ka td tu dwit betui? kalu dia x terima cana?
m: betoi kot...

chashier: sumanya rmxxxxxx
si 'k' mengeluarkan dwitnya dengan perasaan ragu2..
dup
dap
dup
dap
*ting!! bunyik laci duit
chashier: terima kasih..datang lagi..(^_^)

k:fuh...lega...seb bek dwit betui..
m: hahaha..

huhu...
apesal kami tatau pon hah??


saye baru tau, anda bagaimana?? sudah tahukah anda??hahaha....keh kami ja yang ketinggalan...waaahahhaha....


ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers