Kenapa!!!????

Monday, November 16, 2009 | |

Kenapa dunia mcm ni hah!!??

Lumrah kehidupan, kalau org 'kecik' cakap A, suma pertikaikan,

Si a:knapa A? pelik la hang ni

Si b: B la baek..hang apa tau?

Si c: woyte..C la bagus…apa la hang ni…

Tapi berbeza pulak kalau org 'besaq' cakap A,

Semua org: oke, kami setuju, kami bole buat benda tuh


 

Woyte, kami da x larat la..sok ada exm oke, lntak hang la…

Apa yang pelik????

Saturday, November 14, 2009 | |


Ada sesiapa yg perasaan perasan sesuatu???


p/s: pijat dilarang jawap,hehehe :p

.

.

.

hurm..rumet da kemas2 barang, kami paper pon x abis lagi, huhu..

react + action!!

Friday, November 13, 2009 | |


owh...
1 paper yang sangat sangat sangat........(sila sabung sniri smpi x larat)......KILLER!!!!
tatau la cana result nnt *gulp*
.
.
.
.
.
.
.
ape nk citer ek...
.
.
.
.

haa....
ini tempat study reaction smalam....
selesa giler,
berekon tp x sejuk sangat :p
plus ada lagu2* heset sniri jew*
kusi panjang bole duk sorang2
plus makanan *kena bayar wookeh:p*
hahahhahahha...
memandangkan perasaan ini sesangat lah girang habis menjawap separation,maka kaki ini dengan lajunya melangkah ke benda biru itu dan jejari memberi sokongan mengerah tenaga bagi memastikan diri ini selamat dan cepat sampi ke key ep si...
*okey, da mula merapu*

disebabkan keselesaan ituh,
rini paper sesangat lah susah,
huhuhuuu..

wookeyh...
nex thursday lasp paper, upss!! tuesday la..
marilah merajinkan diri T_T

p/s: saya sangat malas yeh skarang, haish..apa nk jadi ni ...

vrrrooomm....

Wednesday, November 11, 2009 | |


rindu lak nk p kelas...huhu..

p/s: sok paper!! all the best for me ^_^
all the best gak tuk suma yg exam sok :D

mekap of da day!!

Saturday, November 7, 2009 | |

waahahahhaa...

apalah senget punya tajuk,
kami ni dah teredicted utuk mencontiang gmbaq2,
maklumlah baru blajaq...
haish..
ni gmbaq yg fresh baru kuar dari oven,
hahahha...baru edit lah...
ntah muka sapa plak jadi mangsa kali nih..
hahaha...sian kat dia ni..
tada~~
BEFORE

AFTER

kredit to mr.google sbb sudi mensuply gmbaq muka orang!!
hahahhahaaa....


jum makeup!!!

Friday, November 6, 2009 | |

hah...

ptg td kan, saja ja cari2 template..
pastu jumpa ruang edit2 gmbaq nih..
pastu ada la tutorial ttg digital makeup menggunakan photoshop,
mcm menarik,
trai2 la contiang kat muka sniri guna photoshop tuh,
hahaha....
menarik3!!
mmg suka edit2 gmbaq nih!!
hihihiii...

then tadi boring2,
cari la 1 gmbaq kat google,
trai la edit2 guna ilmu pengetahuan yg dapat td,
maka hasillah satu 'contiang'ngan kat muka yg di google tadi..
tadaaa!!~~~
hasil kerja tangan budak baru blajaq satu hari.. :p

hik hik hik >.<
sian muka sapa lah nih...
wookey...
slamat menjamu mata,
waaahahahhahahaa.....

* nex paper 12/11/2009, lalalalaa~~


pic of da day..#5

Monday, November 2, 2009 | |

1st day exam

hahaha..kebetulan,
x merancang pon..
tgok2 sama...

*jodoh pertemuan d tangan tuhan..^_^

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers