next!!

Thursday, April 29, 2010 | |

hai everybody....

wahhh...cam ceria ja bunyik eh?
musti lah ceria...dah ada kat rumah terchenta!!!
hehehe....

exam dah habis, exm kali ni x berapa best lah rasa, tatau lah cana result nanti...huhuhu...

lumrah student yg study utk amik ijazah, kena buat internship, so nex week tibalah giliran kami untuk melalui fasa 'bekerja sambil belajar' nih pulak...
kami akan buat internship kat Nilai, negeri sembilan, (jadi orang negori la pulak...hahhaha) nama syarikat tuh Inno Biologics...ada la buat reserch sikit2 pasai syarikat ni, syarikat nih specialise dlm mamalian cell culture technology, dia jugak ada buat biopharmaceutical production, syarikat nih ada 2 tempat sbenanya...satu kat damansara, satu kat nilai...masa nk apply dlu, tatau pon ada yg dekat damansara, tau yg kat nilai ja...so anta la resume n surat nk apply internship kat nilai, lepas beberapa minggu, ada org call utk knfrmkan yg betul keh nk buat internship kat nilai, dah knfrm, lepas tuh masa diorang nk anta surat tawaran praktikal, diorang call lagi, masa ni lah baru kami tau yg Inno Bio nih pon ada kat Damansara...sbb nombo talion dia bermula ngn 03, dan dlm surat praktikal tuh ada alamat damansara...hehehhe...

sabtu or ahad nih nk btolak p nilai...rasa gementar lah pulak, dah la kat sana nnt sorang2... tempat orang... x kenal sapa2 plak tuh... dah la i nih pemalu orang nya, hik hik hik, canalah nk cari kawan nih.. lepastuh tetiba terfikir sorang2, nnt kami keja, kami nk kuar lunch ngn sapa? tayah mkn lah, posa, praktikal 10 minggu, posa 10 minggu,nnt kami kurus lak cana? hurm... kalu masa bukak sem depan kami dah kurus, maknanya masa kat nilai kami tadak kawan, kalau kami gemok, maknanya kawan kami tersangatlah ramai smpi suma berebut2 nk teman kami mkn, bole x assume cmtuh?? hahahhaha

enaf pikir pasai praktikal okey...baru lepas exam, rehat jap ye, hehehhe..
nih nk cita nih, kucin kami beranak lagi!!! yay!!! hahahhahahha
kali nih 3 eko plak....so skang kami ada 2 + 3 baby kucin...hooyehhh~~
ritu Tam yg beranak, 2 eko, 1laki 1 pompuan, kali ni Intan plak beranak, 3 eko, 1 laki 2 pompuan...betambah ramailah komuniti kucin dlm rumah kami, hahhahahah...
sbenanya intan beranak nih betui2 tekejut, bila dia mengandung??? siyez!! tatau pon bila dia mengandung, tiba2 ja abah mesej intan dah beranak 3 eko..
nk tau kenapa kami tatau bila dia mengandung??
sbbb....intan nih kuat makan!!! siyez!! kucin yg paling kuat mkn yg penah kami bela!! haaa...kalu dia nk mkn, dia nnt mai merayu kat sapa2 yg dia nmpak, selagi x bg, selagi tuh la dia nnt kacau, kalu buat2 tido, dia nnt naek atas badan pastu jilat2 kat muka, pastu bagi geli2 kat telinga, pastu dia bising meaw2 sambil merayu2 suruh bagi mkn. kalau tanak kena kacau, bg jelah mkn kat dia...sbb tuh la bila tengok perut dia besaq, ingatkn dia GEMUK!! rupanya ada baby disebalik kegemukan dia...hahhahaaaa..anak dia cute sgt!!! hee~~

wookeylah..dah banyak cerita, nnt kami cita lagi na... skang nk p kutip baju, nk mndi2, siap2 cantik2, nk duk depan tv, nk tengok adamaya plak!! ^_^
thats all for now
daa~~
^_^

0 0 org berkata kata:

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers