baru tau!!

Saturday, July 17, 2010 | |

kami bru tau sesuatu!! hah!! kami tatau korang tau ke x, maka, meh kami bg tau, hahahahha...

mula mula, bukak google, kepada sesapa yg tatau nk bukak google, tekan sini

pastu taip 'Google gravity' mcm kat dlm gmba dibawah ni :

lepas taip 'Google gravity', sila tekan 'I'm Feeling Lucky' , yang kat tepi Google Search button tuh.

lepastuh, kedebaaboomm!!!!

suma tulisan kat google punya page akan jatuh, seperti ada daya tarikan gravity, mcm citer buah epal yg jatuh dari pokok tuh,hahahhaha

pastu korang bole maen2, tarik2 tulisan tuh, baling jauh2 keh, ketuk2 dia keh, mcm yg kami buat nih, hahhaha


tulisan2 tuh suma kenyal2, bila jatuh dia melantun, toing toing! best gila!! hahhaha
korang nk maen susun2 pon bole..mcm ni:



atau mcm ni:



haa..korang bole maen puas2 sampi da boring dan tatau nk baling apa dah, hahahhaha...slamat bermaen!! :D


3 0 org berkata kata:

d2z said...

search aa pasal html5..byk lg benda2 mcm nih~ :)

~♥ iella ♥~ said...

x lah pun...cmna lak google tue leh letak gambar...comel la cmtue..nk wat gak..

sweetpearl24 said...

@nik-a ahh..banyak...hehehhe..

@iella-takleh ke? pastikan tekan kat 'im felin lucky' ye.. nk letak gmba kat google tuh, tekan buton yg kat bawah kiri kat page google tuh, ada link utuk letak background image, pastu pilih2 la gmba, hehehe :D

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers