internship #2

Thursday, July 15, 2010 | |

hah!!
sgt best sbb ada di rumah!!
hahahaha....
mungkin ada yg berfikir:

"eh? ada kat rumah? kn ari kamis, ponteng kelas keh dia nih?"

hohoho...tidak...tidak sama skali...kami kn da final year..so subjek sikit je...and ari jumaat TADAK KELAS!! sangat lah best!! hahahah...kamis lab je..memandangkan minggu 1st, lab x masuk g, lab start 22hb, maka, dengan ini diishtiharkan, kami bole balik rumah utk 4 ari!! waahahahaa...
ala...balik ni pon bukn slalu...ni balik sbb nk amik moto..nnt da ada mcm2 program, x dpt balik jugak..huhu..

tadi masa balik, singgah kat tol penang bridge, nk bli touch n go, pastuh pakcik tu kata KAD ABES!! wah!! kad tu pon bole abes!! pakcik tuh cakap isnin bru ada, slalu rabu ja dah abes,alaa...sbtu ahad tutup plak..bila la kami nk bli nih...isk3..sian kat kami..hurm..



ini gamba yg diambil pada 23/5/2010, 1 hari b4 beday kami, kat sikret resipi nilai, taun 2010 ni kami sambut beday dengan org2 baru, kat tempat baru, masa bwat praktikal kat nilai..yg dlm gmba tuh kak nazirah, kitaorg smbut beday awal 1 ari, hahahhaa...tgok ada dua cheese kek, haa yang tu dua dua kami punya! hahhaha...c da perut ar...



ini gmba kolam cantik kat inno bio, gmba ni ditangkap masa lepas keja ari sabtu, ari2 biasa taleh tangkap kat sini, nnt suma org tgok, hahahha


stakat ni dulu kot..
nnt crita lagi na..
daa~~

0 0 org berkata kata:

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers