akhirnya!!! :D :D :D

Sunday, August 15, 2010 | |

smalam kami balik umah...yay!!
saja nk belanja family bukak posa, heee~,sangat lah best,
ptg smalam diorang mai amik kami kat usm, then p bli BARANG, pastu p lepak2 tepi pantai, pastu p bukak posa....abis makan2 baru terus balik umah..

hurm...BARANG...hihihi...

nampak x ini??
|
|
|
V




ini dah menjadi milik kami sepenuhnya dan tiada pertukaran hak milik!! hahahaha...bes bes bes
x mampu nk bli yg mahai, yg ni pon dah ok sangat bg kami dan kami x dapat berenti senyum!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

ni ada gamba2 yg test tangkap, heeeee =D














ps: wekend yg bahagia...
pss: nk tau info dia tgok kat cni
psss: kalini gamba suma tadak edit, hihi
pssss: atas permintaan ramai, meh kami cerita lagi,heee~~ kamira nikon d3000 ini dibeli di kedai depan komtar, kedai kamira, harganya ringgit malaysia satu ribu lima ratus sahaja, barang barang yang didapati adalah, body nikon d3000, lense 18-55 itu, bateri, bag, memori kad nikon 4gb,dan barang2 basic yg laen seperti segala jenis wayer itu... =)

^_^_^_^_^_^suke^_^_^_^_^_^

9 0 org berkata kata:

d2z said...

x detail..org suruh buat post detail2..beli apa..dekat mana..harga berapa..free gift apa..

sweetpearl24 said...

dah tambah dah...ade lg yg nk tmbah ape2? hahaha

norMAzuan MUstafa said...

hai 'kekasih' boleh 'abg' pinjam cmera nih??? hu.......

sweetpearl24 said...

hai bang, mestilah x buleh, =P

cik pelangi said...

wewiitt...da ad cik kamira.
ngee..ley wat photo outing!

d2z said...

cukup aa tuu..tambah gambar ja laa lagi~ :P

sweetpearl24 said...

@cik pelangi- wewit, bole2, jum! heee~~

@d2z- tambah gamba di post seterusnya nnt, hehehe :D

bubbles182 said...

wahh congrats!

ehem ehem d2z tu cikgu ker? :P

sweetpearl24 said...

@kak juls-thanks! ^_^

cikgu part time =D

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers