hari ini hari sabtu

Saturday, August 7, 2010 | |


setelah sekian lama blogspot x bole2 nk bukak, akhirnya dapat jugak bukak arini....maka dikesempatan ini kami mengambil kesempatan utk mengupdate!!! * ntah apa2... -_-

last wek adalah wek yg agak bz! tip2 ari pikir design, tido x cukup, everi night ada meting tuk siapkn design, satu dua pagi baru balik bilik, pastu masa ari kamis x tido langsung sbb pulun bwat bg abis jugak, akhirnya semalam siap jugak dan terus anta...tahniah to all my designmates!! :D lepas anta terus tido x hingat dunia, mengkaver tido2 yg x cukup, pastu malam kuar tgok wayang, kunon sbagai reward tuk diri sniri lah tu, waaahahaha.... so nk rilek2 tuk dua ari ni sbelum dapat design task yg baru plak ari senin nih, d
enga kata task baru nih nk kena anta 1 day b4 raya, hoh!! tatau la cana nnt...hohoho...

sangat lama x ber tag tag nih, dah alang alang menyeluk pekasam tengah free nih, meh nk jawap tag dari ogy

Soalan 1 : Adakah anda rasa anda hot?
x kot

Soalan 2: Upload wallpaper yang anda guna sekarang.
Soalan 3 : Cerita pasal wallpaper tersebut.
gmba kucen kami, dia tengah maen kat blakang rumah

Soalan 4 : Bila kali terakhir anda makan pizza?
9 julai 2010,ari terakhir internship kat inno bio

Soalan 5 : Lagu paling latest anda dengar.
lagu...x ingat...

Soalan 6 : Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
tag gamba kat fesbuk, denga lagu, makan hanistar

Soalan 7 : Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
kakak, kami, datin, (x temasuk wani,hazwani, nur sbb tu nama sniri okeh)

-DONE-

0 0 org berkata kata:

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers