kisah KAMI

Monday, August 23, 2010 | |

Tajuk mcm cita carekarama!!

hahahha....begini...kami baru bwat 1 post yg membahasakan diri kami sbagai 'saya', dah ada org tnya soklan2 seperti:

org: wani...mana 'kami', kenapa guna 'saya'....

hahahhaha....apalah....saja ja tuh....felin felin bwat ayat pendek...haish.. =)
dah menjadi trademark plak 'kami' tuh, hahahah

hah!nampak x ada pertambahan ahli kat gadget sbelah nih,?
(cari di sebelah) --------------->
haaaaa.....itu lagu fynn jamal, tajuk 150 juta, lagu tu sgt best, lagu yg x berat, sangat selamber je...rilex je denga lagu tuh,kalu p kat blog reality konspirasi zack zukhairi, dia ada bwat 1 post khas ttg lagu ini, sgt suuuuwweeettttttttt!!!!

oke, dah sikit2 dlu, esok ada test!! wish me luck!! >.<

subjek:ekc451
date:24/8/2010
time:11am
venue:dk1


ps: saya kenal sayang saya!!

0 0 org berkata kata:

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers