Today's Word : BOSAN

Friday, November 26, 2010 | |

owh..arini adalah bosan giler, giler pon tak bosan smpi macam nih, skang dah abes exam, so masa untuk buat FYP.

bermula minggu ini, pagi2 kami akan p lab, bwat exp apa yang patut, tengah ari balik mkn, pastu petang sambung pegi lab, abis keja balik duk bilik, lepak lepak sampai boring giler babas dalam bilik, pastu sampai pagi keesokannya, sambung pegi lab balik.itulah hidop seorang pelajar yang tengah bwat FYP time pelajar laen sedang bahagia bercuti di rumah.

arini jumaat,
sembilan lebih, p lab,
tujuan utama: find suitable percentage of polymer in solvent so we can use to coat fertilizer
result: FAIL!
problem :polymer not dissolved in solvent
why? : dont know, dah cek semua condition, sama dgn literature, tapi tak dissolved jugak
alternative 1: introduce heat, by using water bath
result: FAIL! the polymer not dissolved
alternative 2: ask dokte
result : tunggu ari isnin, dokte bz -_-

conclusion: rini masuk lab pagi jeh, balik mkn tengah ari terus duk kat bilik sampai lah saat ini, bosan giler giler giler babas, dah tak tau nak bwat apa @_@

nak keluar malas, lagipon nak keluar mana kat usm nih, yang terdekat billion je lah, hakhakhhakhahaha.... disebabkan malas keluar, hah, duk je kat bilik smpai taktau pekembangan dunia yang semakin berkembang nih...

owh..bosan...
ada idea?

0 0 org berkata kata:

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive