haaaa....

Sunday, December 19, 2010 | |

hah, ni dah brapa ari x update nih?? haih....apa nak jadi nih ha....


rini dah bekobar kobar nak update, sbb semalam p UUM, p tengok FEStKUM 2010 kat sana, n ada la beberapa keping gambaq...hihi...

pilih punya pilih, edit punya edit, tgok tengok tak boleh boleh nak upload, huhu...kenapa ntah dengan tenet nih...huhu....esok2 jelah kami upload laen gamba2 tuh...

ps- cik da da cita sikit2 kat belog dia..hihi

2 0 org berkata kata:

adipokdi said...

cepatlah :| kami nak tgk gmbo yg kamu tangkap :(

sweetpearl24 said...

hehehe...jap na...nnt dah abis upload kami post na...hehhehe

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive