jom jalan jalan

Monday, December 20, 2010 | |

hai suma!!
seperti yang kami dah cakap sbelum ni,
ari sabtu yang lepas kami p melawat UUM sempena FEStKUM 2010,


so ini ada gambar gambar yang dijanjikan... ^_^


port pertama untuk bergambar, masjid UUM, besar jugak masjid UUM ni..




lepas tuh, kami pergi makan kat luar UUM, kedai makan yang kat roundabout tuh...banyak gak la kedai makan kat situ..



lepas makan, kami suma pergi bergambar kat Dewan MAS, landscape dia mmg cantik....






new moon...hikhi


dekat pukul 9, baru la event yang sebenar nya bermula....
ini ada beberapa gambaq, sori la kalau gamba2 nih tak berapa nak bagus, nih 1st time kami tangkap gamba pesembahan kat dalam dewan gelap, kami pakai kit lense 18mm-55mm jeh, takdapat nak tangkap gamba penari, hihihi



*gamba mcm guna kamira henset -_-*











*muka dia mcm awal, hehe *








bila tengok tengok balik, banyak jugak ar gambaq yang kami tak puas hati, perlu banyak belajar lagi nih, sape sape yang berilmu dlm bidang ini, kami nak jadi student boley?hehe.. ^_^



itu saja cerita jalan jalan di UUM...

-sekian-

^_^


ps-next wek dah start kelas!

2 0 org berkata kata:

Myra Jay said...

Nice shoot.. congratez..

sweetpearl24 said...

@Myra
thanks ^_^

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive