My Header Contest

Tuesday, December 7, 2010 | |

owh, encik kery telah meng taq diri ini!!
okeyh, nah amik, ini adalah sejenis kontez..



Syarat2 nyer adalah:*copy paste dari pembuat kontez*

(1)kowg buat entry yg bertajuk.."My Header Contest" dan letakkan header yana yg kat atas tu...
*dah*

(2)kowg follow yana k..
[done, follower ke 164, *giler ah*]

(3)kowg boleh letakkan header yg sedia ada kat blog kowg atau boleh juga kalau nak wat yg baru..tak kisah k..
(4)header bebas..apa saja ..janji menarik lew...;d
(5)kowg boleh letakkan 1@2 header..ok..

*oke2, nih ada header kami, kami taknak buat baru, nak guna yang ni jugak, tak kire, taknak tuka, nah amik bawah ni....*






(6)tinggal link kowg kat sini k..senang yana nak tgk..

*oke jap kami tinggal*

(7)tag 3 owg ye..
*nah amik korang (i) pijat (ii) suya (iii) PG


4 0 org berkata kata:

me suya said...

alllaaa... kami xbuat header pun..
malas.. hehehe rasa dah cantek header gitu

putra87­™ said...

ha3.. nice 1 wani.. wakaka.. tau dak2 usm kejut nih mntap2 design... ha3..

rieyana ynn said...

makaseh juin contest yana...kami dah tgk header hampa...santikkk...ahaksss...good luck...;d

sweetpearl24 said...

@suya- ala...kalau free2 buat la satu..heheh

@kery-hahaha...mantap la sangat...:p

@rieyana-hehe..sesame.. n makasih!:D

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive