ramai nya A!

Friday, December 24, 2010 | |

morning!


kami feling feling rajin baca paper pagi nih,so kami pon bukak la paper online yang tak berhelaian itu... ada berita yang tengah popular skang, ttg result PMR, giler banyak ah yang dapat suma A, smakin lama smakin bertambah bilangannya, ini menunjukkan prestasi student kat malaysia ni yang bertambah bagus..bagus..memang bagus...kalau dah bagus, mesti la suma pakat pakat nak sambung belajar sampai ke peringkat yang lebih tinggi, so apalagi, pihak universiti sila lah bersedia dengan menyediakan lebih banyak tempat, kalau tak, suatu ari nanti mungkin akan terjadi pelajar cgpa 3.56 pon tak dapat tempat kat university, uhuhu..

2 0 org berkata kata:

iszieylyanziy said...

tahniah kepada yang berjaya,,yang kurang berjaya,,,dont give up

iPai said...

tak juga .. bilangan tuh boleh dicontrol laa ..

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive