pic of da...erm...week??

Friday, January 29, 2010 | |


gmba ari kamis, sbb tu x jadi pic of da day, hahahha...
*apekah motif???

*makasih kpd ncik pidot kerana sudi menangkap gmba kitaorg ^_^


kami ada jalan2 pusing2 tenet, pastu jumpa gmba2 yg diorng edit sampai nampak gamba tuh mcm terkeluar dari gmba yg sebenar *erk..paham x ni?? bebelit2 suda..

pastu kami pon cari ar 1 gmba lama, pastu kami pon edit2 la...susah gugak kalu kurang kepakaran dalam mencipta kreativiti nih, padam sana, padam sini, wat itu, wat ini, tiba2!! jeng jeng jeng...tada~~~!! x jadik sangat pon.. (-_-"


nmpak pelik..flow mcm x lancar..(ade flow keh??) hurm...
p/s: ade yg sudi ajarkan keh??? ^_^

biar gambar berbicara...

Monday, January 25, 2010 | |


title dah macam tajuk novel...


16/1/2010
boling lembaran
pasifik










23/1/2010
loving & caring
rumah anak2 yatim ummu sofiah,perak












*suma gamba diambil oleh tuan punya kamera ^_^

pasni sukad, pastu dabong, pastu sukad lagi, pastu debat, pastu tot, pastu mlm panca, pastu karnival, pastu bla bla bla bla.....bila nk exm hah??

(''_'') (*_*) (-_-'')

Saturday, January 16, 2010 | |

Wookey, jam da pukul 1.30am, kami baru balik bilik, sok pagi2 ada keja lagi, sangt letih, tapi x patut if kami nk mengeluh, sbb kami yg da bersetuju nk ambil tanggungjawap nih, so kena lah jalankan tugasan yg diberi…

sedikit luahan rasa..

S2VwYWRhIGthayBzLHdhbmkgbWludGEgbWFhZiB4IGRwYXQgam9pbiBza2FsaSwg

YnVrYW4gdGFuYWsgYnVhdCwgZGFuIGJ1a2FuIGp1Z2EgbmsgYmcgYWxhc2FuLCB0

YXBpIHdhbmkgbW1nIGJlbmFyMiB4IGRwdCBiZXJpIGtvbWl0bWVuIDEwMCUgYnVhd

CBtYXNhIHNrYW5nLCB3YW5pIGJ6IHNhbmdhdCwgd2FuaSBiZXR1bDIgcmFzYSBiZXJ

zYWxhaCBzYmIgYmlsYSBha2FrIHRueWEgd2FuaSBja3AgYm9sZSwgdHAgbWFzYXR1

IHdhbmkgeCBiYW55YWsga2VqYSwgc2thbmcgdGlwMiBhcmkgd2FuaSBhZGEga2VqY

Swga2RnMiBiNCB0aWRvIHdhbmkgdGVyZmlraXIgYmFsaWssIHdhbmkgZHRnIHNpb

mkgKFVTTSkgdW50dWsgYXBhLCBuIGJpbGEgZGlzaW5pIGFwYSB5ZyB3YW5pIGJ3YX

Q/Pz8gIG4ga2RnMiB3YW5pIHJhc2Egd2FuaSBiYW55YWsgYndhdCBiZW5kYSBsYWVu

IGRhcmkgdHVqdWFuIHNlYmVuYXIgd2FuaSBkdGcgc2luaSwgc28gd2FuaSBtbWcgbWlud

GEgbWFhZiwgc2VrYXJhbmcgd2FuaSBha2FuIGJnIG1hc2Egc2lraXQgdXRrIHh0dnQgeWcg

c2VkYW5nIGJlcmphbGFuIG5pLCB0aGVuIG1hc2EgYWthbiA4MCUgcGFkYSBzdHVkeSwgd

XRrIGpvaW4gYWthayB0dWggd2FuaSB4IGphbmppLCBzYmIgYmlsZSBkYWggam9pbiBz

a2FsaSB5ZyBha2FrIHR1aCwgd2FuaSBwZXJsdXUga29yYmFua2FuIGxlYmloIGJhbnlhayB

tYXNhLCB3YW5pIGRhaCB4IGxhcmF04oCmLnBlbmF04oCmbGV0aWjigKZudGFoIGFrYW

sgYWthbiBiYWNhIGF0YXUgdGlkYWssIG50YWggYWthayBwYWhhbSBrZWggdGlkYWsgbm

loLCB3YW5pIHgga2lzYWghISwgd2FuaSBuayB0dWxpcyBqdWdhaywgc3VrYSBoYXRpIGFyLi4=

pic of da day..#8

Wednesday, January 13, 2010 | |


p/s: to encik nik,jadi x bokeh ni? hihihi


sedikit luahan rasa

hurm....
tolong lah jalankan tanggungjawap yg diberi,
jgn tau gelak jeh bila org bwat kesalahan,
bukan KO SORANG jeh yg bz wooooookeeeyyhhhh!!!
huh!!

pic of da day..#7

Monday, January 11, 2010 | |

*kredit tu ogy yg menangkap gmba ni ^_^

blackrose

Sunday, January 10, 2010 | |

rose yang hitam...


blackrose


*sejak duamenjak nih lebih suka gmba b&w, hurmmm...

b's picture

Saturday, January 9, 2010 | |


'B' untuk bro,
'B' untuk boboy(kucen puteh itu),
'B' untuk black & white
(^_^)

Align Right
black & white

main sorok2

memori..

Thursday, January 7, 2010 | |

baktisiswa..

baktisiswa perdana

Tuesday, January 5, 2010 | |


nih ada sikit gamba2...
sikit je...x banyak...hihihi...


put,umi,adani,ayah,kami
izzudin,alani

umi..

izzudin..

bus..

adani..

tarik upih

naek boat

pertandingan mewarna


ayah

mewarna

masak2

masak2 dengan umi

melayor daun mengkuang untuk di buat 'sumpit'

me and alani..

sangat bes...mmg bes lah..dah tatau nk describe..

p/s: insyaAllah kami akan smpi lg sana..

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers