intro ^_^

Monday, February 22, 2010 | |

fatigued..

Saturday, February 6, 2010 | |

hari ni banyak dihabiskn dengan tido..

menggantikan tido2 yang x cukup dah brapa lama (sebulan?? dua bulan?? tip2 ari kalu x exceed 1pg jgn la cari kt bilik..knfrm x jumpa,huhu..) gara2 projek dabong tuh,hurm...

da bole rasa lega sikit,rini dah bole anggap separuh kejayaan projek dah dicapai,(boleh ke anggap cm tuh???hehehe..) sbb baner tuh dah di bawa ke dabong untuk diangkat oleh airforce, navy, army dan sukarelawan USM ke air terjun stong, dabong, gua musang, kelantan, tima kasih suma, banyak banyak tima kasih...

pg td suma org yg terlibat untuk mengangkat banner ke air terjun stong bertolak pergi dabong (tentatif 6.30am), pastu dlm pkul 9am pengarah projek plak bertolak pergi sana, lepas suma da selamat bertolak, kami pon ingat nk siap2 untuk pergi induk, sbb ada sukad, nk bg sokongan kat pemain lembaran, lembaran hebat ooo taun ni...tahniah suma!! ^_^ pastu ingat bole la balik rumah, da rindu sgt ngan family, nama ja blaja dekat, nk balik pon sikit punya susah, CNY ni pon x bole nk balik, so bila g nk balikkn? minggu ni ja tinggal..nak balik~~~

tp...lepas da setel suma, balik2 bilik, penin pala pulak, takan nk bawak moto penin2 kot, dah la balik sengsorang, kalu jadi apa2 nnt susah plak family kami, ni maybe sbb x sihat btul lg ni, cepat btul dijangkiti demam yang sat nak mai, sat rasa sihat, pastu rasa mcm demam balik,huhuhu.. alamak!! teringat pulak asignment reactor design x siap lg!! wookey...trai siapkn asignment dlu, pastu terasa sgt penin,owh tidak~~~~ bila nk siap nih...then tepikir, ada sorang dak kimia nih suka fwrd2 info pasai asignment, wah, penyelamat duniaa nih, oke..bukak ym..sah ada, makasih lah cami..jasa ang dikenang...huhu... dah dpt jawapan, tgok mcm ada yg x kena ngn jawapan dia, pulakdah...pala smakin penin, x leh jadi, tido dlu jap..zzzzz..beberapa jam kemudian...tgok jam pukul 2 lebih!! owh tidak~~keja x siap, rasa x sihat,bila nk btolak balik!!, huhuhu..amik hepon talipon mama..

huhuhu...pas cakap2 ngn mama, tetiba rasa sedih, mai mana ntah rasa tuh, nanges la sengsorang, sbb org kata kalu sedih, nanges ja, jgn tahan perasaan tuh, lepas tu baru rasa lega sikit..then p basuh bju, smbung bwat asignment, teringat lg, transport fenomena pon ada keja, pastu isnin test downstream processing,hah!! bila nk abes nih..huhuu..oke2..wat satu2...sambung wat reactor design......smpi la tertido...haish tido lg....pastu bgun, mmg bertekat nak siapkn keja tuh jugak, penin ka, apa ka, keja kena siap, oke...makasih kwn2 yg sedia membantu...makasih sgt2, tenkiu....

mama,kakak minta maaf x dpt nk balik...kakak da lama x balik...kakak janji nk balik minggu ni...tp x dapat..sory...
sory x dpt p induk..sory husna..x dpt tlg wat keja2 sukad kat sana..kami x dpt nk p..sory sory sory sory...
kpd kwn2 group lab, sory kami x dpt siapkn awal report lab, sory ajim sbb ritu last2 minit bru anta report bahagian kami, kami btul2 lupa, sory..n thanks korang sbb banyak membantu..
makasih faruq sbb bg pinjam keta smalam, dpt jugak kami p bli brg2 yg nk anta ke dabong rini, kalu x susah ati jugak nk memikirkn nya..n sory sbb anta lewat..banyak masalah smalam..dengan jem nya..dengan kedai tutup nya..haish..sory..
makasih kwn2 kimia yg sudi mengongsi info ttg asignment..jasa korang akan dikenang..huhu..
makasih pada suma org yg telah bertungkus lumus dlm menyiapkan banner LS@D..x kisah la wat keja sikit ke, banyak ke, walaupon dtg sema2 nk lihat ke, makasih banyak2..
makasih mantan mt mpdl sbb banyak membantu..banyak bg sokongan dan tenaga dlm menjalankan projek nih, korang mmg terbaik lah...
makasih kepada rumet kami yg sgt memahami...farah n pijat, sory sbb kami slalu menghilangkn diri..bilik nih da jd mcm bilik berdua plak,huhuhu..
tahniah kepada suma pemain lembaran untuk SUKAD, korang mmg hebat!!
tahniah pengarah LS@D, maybe agak awal ucapan ni, tp kami tetap nk cakap tahniah jugak, kami tau banyak masah timbul, tp kami tau koo mmg dah berusaha buat yang terbaik, biarkn apa org nk kata, diorang x duduk di tempat awak, so diorang x dpt rasa apa yang awak rasa, kami dapat lihat kesungguhan awak, n awak banyak berkorban terutama skali bila ada masalah timbul, awak takkan tinggalkan kerja tuh begitu sahaja, walaupon ada test, awak sanggup stay smpi pukul 2-3 pg semata2 nk wat keja banner tuh sama2, n i know, awak x pentingakn diri sendiri, awak mmg patut di berikan pengahargaan lah, spuloh bintang utk Koo Yeong Chin!!! *ting ting ting ^_^

oke..da banyak menaip..nk sambung wat asignment lg...daa~~

ps: sekadar luahan rasa..org keja plus anak spuloh pon x bz cm nih, (-_-"

LS(at)D

Wednesday, February 3, 2010 | |


wahai kawan2 sedunia!!! *ramainya kawan kami.. :p
ptg ni ada pelancarn banner Lestari Siswa @ Dabong
mai la wei...
usm, kmpus kejuruteraan, nibong tebal
ada media tuh,
sila2... (^_^)





Tentatif majlis:
3.50pm - ketibaan VC/pngarah kmpus
4.00pm - kata2 aluan MC
4.05pm - ucapn pngarah prjk/YDP MPDL
4.15pm - ucapn pngarah kmps
4.30pm - ucapn VC/TNC(pelancaran banner gergasi)
5.00pm - jamuan rngn/sidang media/bersurai

*tema = hijau
*jgn pakai selipar, x smart dowh...
* ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers