MERDEKA!!!

Tuesday, August 31, 2010 | |

slamat merdeka suma!!




ps: smbut merdeka dengan keja design yg melambak!

awal lagi la...

Sunday, August 29, 2010 | |

ah, x kira, nk ucap jugak!





^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^

ps: nghehehhe... :D







lagi satu!!

Tuesday, August 24, 2010 | |

ini ayshah hanani,anak dokte nurul,penggawa desasiswa lembaran :D

sat g ada lagi satu test!!

ekc 474
25/8/2010
9.00am
kck1

ps: sila doakan sokln yg senang2 saja, hahaha
pss: test terakhir b4 balik raya!!hahahhaa
psss:jangan dok seronok sangat, design x siap lg,proposal fyp x mula g,LI presentation lagi, asignment dokte zu x tengok lg, term paper jangan lupa -_____-

kisah KAMI

Monday, August 23, 2010 | |

Tajuk mcm cita carekarama!!

hahahha....begini...kami baru bwat 1 post yg membahasakan diri kami sbagai 'saya', dah ada org tnya soklan2 seperti:

org: wani...mana 'kami', kenapa guna 'saya'....

hahahhaha....apalah....saja ja tuh....felin felin bwat ayat pendek...haish.. =)
dah menjadi trademark plak 'kami' tuh, hahahah

hah!nampak x ada pertambahan ahli kat gadget sbelah nih,?
(cari di sebelah) --------------->
haaaaa.....itu lagu fynn jamal, tajuk 150 juta, lagu tu sgt best, lagu yg x berat, sangat selamber je...rilex je denga lagu tuh,kalu p kat blog reality konspirasi zack zukhairi, dia ada bwat 1 post khas ttg lagu ini, sgt suuuuwweeettttttttt!!!!

oke, dah sikit2 dlu, esok ada test!! wish me luck!! >.<

subjek:ekc451
date:24/8/2010
time:11am
venue:dk1


ps: saya kenal sayang saya!!

buterfly!!

Sunday, August 22, 2010 | |


ini adalah rama-rama,

rumet saya yang bagi,
rama-rama ini berwarna biru campoq pink,
saya sangat suka,
tima kasih rumet saya.

ps: teringat zaman kecik kecik maen stiker lekat kat buku bagi penoh.

stesen ketapi parit buntar part 1

Saturday, August 21, 2010 | |


ha...ini apa yg telah dijanjikan...amik ni ha, nih part 1 baru, nnt ada g part2 seterusnya, hehehhe...




gamba ni agak x sharp, bunga gegar mcm ada gempa bumi




ps: nantikan part 2 yg ntah bila akan keluar, hahaha

hari ini hari jumaat

Friday, August 20, 2010 | |

hari ini saya pergi photo outing,

saya pergi dengan kawan kawan baru saya,
kawan baru saya pandai tangkap gamba,
saya sangat suka,
nanti saya nak pergi lagi,
-the end-

ps: nnt kami buh gmba yg kami tangkap(tak cantik pon..kan saya budak baru belajar...thihihiii....)
pss: mari bukak posa!!!

test test

Wednesday, August 18, 2010 | |

Pulau Jerejak




1st test untuk sem ni:

EKC483-petroleum
date:18/8/10
time:10am
venue:new examination hall

gudnite ^_^

akhirnya!!! :D :D :D

Sunday, August 15, 2010 | |

smalam kami balik umah...yay!!
saja nk belanja family bukak posa, heee~,sangat lah best,
ptg smalam diorang mai amik kami kat usm, then p bli BARANG, pastu p lepak2 tepi pantai, pastu p bukak posa....abis makan2 baru terus balik umah..

hurm...BARANG...hihihi...

nampak x ini??
|
|
|
V




ini dah menjadi milik kami sepenuhnya dan tiada pertukaran hak milik!! hahahaha...bes bes bes
x mampu nk bli yg mahai, yg ni pon dah ok sangat bg kami dan kami x dapat berenti senyum!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

ni ada gamba2 yg test tangkap, heeeee =D














ps: wekend yg bahagia...
pss: nk tau info dia tgok kat cni
psss: kalini gamba suma tadak edit, hihi
pssss: atas permintaan ramai, meh kami cerita lagi,heee~~ kamira nikon d3000 ini dibeli di kedai depan komtar, kedai kamira, harganya ringgit malaysia satu ribu lima ratus sahaja, barang barang yang didapati adalah, body nikon d3000, lense 18-55 itu, bateri, bag, memori kad nikon 4gb,dan barang2 basic yg laen seperti segala jenis wayer itu... =)

^_^_^_^_^_^suke^_^_^_^_^_^

seb bek!!

Tuesday, August 10, 2010 | |



rumet: ada orang hilang rantai..ada notis kat toilet

kami: rantai... <--muka selamba g

tiba tiba!!

kami: hah!! rantai!!?? <--muka dah gelabah sambil cari2 rantai kat leher
rantai kami ilang!!

huhuhu....x penah2 jatuh, bole pulak jatuh..seb bek rumet yg prihatin memberitahunya...dan nasib baik ada kakak bilik 2027 yg sangat sangat baik hati....thanks akak...hihihi...




ps: perlu slalu beri perhatian kat rantai ini...merajuk agaknya sampi nk larikan diri, :D

pss: slamat menyambut bulan Ramadhan suma!! ^_^














hari ini hari sabtu

Saturday, August 7, 2010 | |


setelah sekian lama blogspot x bole2 nk bukak, akhirnya dapat jugak bukak arini....maka dikesempatan ini kami mengambil kesempatan utk mengupdate!!! * ntah apa2... -_-

last wek adalah wek yg agak bz! tip2 ari pikir design, tido x cukup, everi night ada meting tuk siapkn design, satu dua pagi baru balik bilik, pastu masa ari kamis x tido langsung sbb pulun bwat bg abis jugak, akhirnya semalam siap jugak dan terus anta...tahniah to all my designmates!! :D lepas anta terus tido x hingat dunia, mengkaver tido2 yg x cukup, pastu malam kuar tgok wayang, kunon sbagai reward tuk diri sniri lah tu, waaahahaha.... so nk rilek2 tuk dua ari ni sbelum dapat design task yg baru plak ari senin nih, d
enga kata task baru nih nk kena anta 1 day b4 raya, hoh!! tatau la cana nnt...hohoho...

sangat lama x ber tag tag nih, dah alang alang menyeluk pekasam tengah free nih, meh nk jawap tag dari ogy

Soalan 1 : Adakah anda rasa anda hot?
x kot

Soalan 2: Upload wallpaper yang anda guna sekarang.
Soalan 3 : Cerita pasal wallpaper tersebut.
gmba kucen kami, dia tengah maen kat blakang rumah

Soalan 4 : Bila kali terakhir anda makan pizza?
9 julai 2010,ari terakhir internship kat inno bio

Soalan 5 : Lagu paling latest anda dengar.
lagu...x ingat...

Soalan 6 : Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
tag gamba kat fesbuk, denga lagu, makan hanistar

Soalan 7 : Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
kakak, kami, datin, (x temasuk wani,hazwani, nur sbb tu nama sniri okeh)

-DONE-

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers