ari ini hari rabu

Wednesday, September 29, 2010 | |

ari ini sangat banyak event *tiga je,heee :D,

pagi td ada LI exhibition,
petang ada test ko-k tarian tradisional,
pastu malam ada diner sempena KIKeK 2010,
bannnnyaakkkkk gamba,
tapi x larat edit lagi,
nnt kami post gamba2 yang berkaitan na... :)
thats all for now,
daa~~

pi es kacang: esok ada test lab, sekian terima kasih

pic of da day..#16

Saturday, September 18, 2010 | |


rini ujan...esok nk balik USM...

pic of da day..#15

Thursday, September 16, 2010 | |



pi es kacang: selamat hari malaysia

pic of da day..#14

Wednesday, September 15, 2010 | |

raya ke 6 ujan...

raya ke-4

Monday, September 13, 2010 | |

rini duk rumah saja, x keluar beraya, n rini dr nurul datang beraya kat rumah, hehe


rini isnin, tinggal selasa, rabu, kamis, jumaat, sabtu dan ahad je lagi, pastu kelas mula mcm biasa, sejak balik beraya, 1 keja pon x bwat lagi, rehat2 otak dulu jap, maybe esok baru nk start pikir,

[i] asignment dr zuhairi
[ii] presentation LI
[iii] proposal FYP
[iv] term paper petroleum n gas
eh? yg ni je ka?? rasa mcm banyak jeh ritu, ada lagi x eh?? hurm....(pikir sebentar)

n start jeh kelas, design task 3 akan bermula!!
sila siap sedia utuk menyemakkan otak kembali,
sekian...

pi es kacang: kami dah tau! :D

raya lagi..

Sunday, September 12, 2010 | |

semalan balik kot jambatan, rini balik kot feri, masih jem + sekaya

nampak x bederet2 kereta nk naik feri walopon ari dah gelap
kalu x nmpak sila kelik bg besaq :D


tragedi!!

Saturday, September 11, 2010 | |

hari raya kedua,
jambatan pulau pinang berasap!!
denga kata ada kabel tebakar,
1 jam setengah dok atas jambatan, penat giler tunggu nk lepas jambatan,
bawah ni ada gmba yg sempat di snap, hehehe


busuk giler bau nya, hangit!!



gamba jem menuju ke pulau, panjang bejela
(jalan atas n jalan bawah dua dua sama ja sangkot)

pi es kacang: banyak makan, dah gemok!!

its raya time!!

Friday, September 10, 2010 | |

taun ni biru ^_^

pic of da day..#13

Thursday, September 9, 2010 | |


esok raya, harini selsema + batuk sakit tekak -_____-

grassey..

Tuesday, September 7, 2010 | |


rumput rumpai rampai...


lama..

| |

lama..buruk..kotor..pecah..rosak..
MOTIP!!???

pi es kacang: gmba lama...

pic of da day..#12

Sunday, September 5, 2010 | |


kasut raya,hihihi :D

PERHATIAN

Friday, September 3, 2010 | |

kami sekarang telah berada di rumah terchentaa!
yay!
setelah penat lelah menyiapkan design task 2 bersama rakan2 seperjuangan yang x jemu berjuang bersama hingga lebih kurang pukul 6 pagi tadi, maka tadi pada pukl 12.34 pm, diri ini bergerak balik ke rumah dari usm...dan disebabkan mempunyai mood raya dalam diri, pergerakan pulang adalah sedikit lama sbb nak amik felin2 bawak moto slow smbil makan angin di bulan puasa..pada jam 1345, selamatlah kami sampai di rumah...lepak2 dirumah, pastu petang main dengan kucen2 terchinta yang dah lama ditinggalkan sendirian..









ps: jum bebuka ^_^

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers