kisah semalam...

Saturday, October 23, 2010 | |

kuar ambil angin tepi pantai -> nmpak budak2 main buaian -> p tangkap gmba buaian -> ada adik nk test tangkap gamba -> adik tu jadi model atas buaian



ps: adik2 tuh sangat sporting.. ^_^

sebijik gamba

Saturday, October 9, 2010 | |


asalnya, sangat berkobar2 semangat nk edit gambaq untuk menghapdate belog, tetapi, tiba2 rasa x tau nk amik gambaq yang mana satu, diri ini dapat memilih satu gambaq sahaja.. so konklusinya di sini, satu gambaq saja yang dapat dipertontonkan utuk tontonan umum, kalu nk lebih2, p tengok kat fesbuk!


sekian, terima kasih.





pi es kacang - gamba dah mcm model masing2, kawan kawan saya sangat sporting!!! ^_^

yay!! i've done my VIVA!!

Thursday, October 7, 2010 | |

satu dah lepas, pasni test design, test effluent, design task 3, term paper, n aspen project!!!


okay2, dah, nak p menbzkan diri, daaa~

KIKeK 2010

Tuesday, October 5, 2010 | |

hai,
last wek ada KIKeK, ianya adalah singkatan kepada Karnival Interaksi Kejuruteraan Kimia, kalu x silap la kot, hihihihi...untuk taun taun sebelum ni, adalah tradisi untuk diadakan hari interaksi antara semua pelajar dan staf skul kimia, hari interaksi tu memakan masa separuh hari saja, dan berakhir dengan jamuan makan di dewan utama, tetapi, untuk tahun ini, julung kalinya diadakan hari interaksi secara karnival, dijalankan selama tiga hari berturut2, hari isnin hingga rabu, dan pada hari terakhir diadakan sesi penyampaian hadiah plus diner di dewan utama...

kat bawah ni ada skit gmba KIKeK, malas nk edit sbenanya, so sikit jelah, kalu nk banyak2, tgok kat fesbuk, suma x beredit, fresh dari ladang.





1st yer VS staf

team bola tmpar 4th yer *tak temasuk yg perempuan itu


POTRAIT DINER KIKeK 2010











pi es kacang : next gmba LI exhibition

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers