Edit Photo Battle

Sunday, January 2, 2011 | |

owwkeh, ini adalah contez yang dihostkan oleh encik amirul dan di tag oleh cik da, ^__^

nak tahu segala rules, sila ringankan jari jemari anta untuk mengklick ke link dibawah ini :








asalnye ini:


menjadi ini:


ahaks!! *gaye mcm nak gelak tapi ngada ngada tak mau gelak*

itu gamba kucin kami, nama dia bobi, gamba yang diedit tuh ala ala bobi sebagai seorang superhero lah konon, uhuk uhuk

nih nak taq kawan kawan nih, hampa suma join lah no...hehehe...


slamat berjaya! ^__^

ps-sila guling dan gelak, rasa lawak la gamba tuh -_-''

12 0 org berkata kata:

iPai said...

wargh ... wani, betul laa nak tergelak ... tp bukan nak kate teruk, tp mcm overexitement ..

n thanx for the tag, tp, tak de idea nak buat .. uhuhuh

Wani said...

@iPai
sila la gelak...gelak banyak lagi..kalu agak agak rasa sedih, tengok la gamba nih, bole gelak lagi...hahaha..

ps-itu hasil dari boring2 sbb takdak kelas kat sekolah esok -_-

iPai said...

wah ... wani, malam ni saya nak buat keje .. tp takleh jalan sbb pertandingan ni .. hahahaah

suNa HusN@ said...

kucing tu berada d alam kayangan...hehehe..
good luck wani!!

iPai said...

owh yeh .. thanx wani .. n vote for me ok .. (sejak bile plak ade vote) .. hahaha

Wani said...

@husna
ahaha..makasih!
gud luck utuk husna jugak! ^__^


@iPai
lambat g tarikh tutup die..hehe..
i'll vote 4 u! ;D
vote 4 me okay! =D
hahahha...

iPai said...

ok.. amik hp

AFUDI WANI PUNYA KUCING KAYANGAN

ke 32888

heheh

Wani said...

mak aih, panjang nya...takmau takmau..
tukaq nama,

AFUNDI SUPER BOBI

ahahhaa

putra87­™ said...

ho3... nanti kami edit juga yer.. ha3... kna tag la plak kn... ho3..

★★★ MIRUL ★★★ said...

tank you sbb suddi join ek :)

Anak Pak Muin said...

nice one

Wani said...

@kery
hehe...jgan lupa tau, nnt buat na..

@mirul
sesame..thanks sbb buat kontes, hehe..

@Anak Pak Muin
thanks! =D
jum la join.. =)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive