Facebook will be end!!???

Sunday, January 9, 2011 | |

woha!! bia betik!??


nah amik nih:


Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in March. Managing the site has become too stressful.

“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, “and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.”

Zuckerberg went on to explain that starting March 15th, users will no longer be able to access their Facebook accounts.

After March 15th the whole website shuts down,” said Avrat Humarthi, Vice President of Technical Affairs at Facebook. “So if you ever want to see your pictures again, I recommend you take them off the internet. You won’t be able to get them back once Facebook goes out of business.”

Zuckerberg said that the decision to shut down Facebook was difficult, but that he does not think people will be upset.

“I personally don’t think it’s a big deal,” he said in a private phone interview. “And to be honest, I think it’s for the better. Without Facebook, people will have to go outside and make real friends. That’s always a good thing.”

Some Facebook users were furious upon hearing the shocking news.



kalau difikirkan balik..ada pro and contra nya jugak facebook nak tutup nih..kepada orang orang yang obses giler dengan facebook, so ini adalah yang terbaik buat diorang, takdak la sikit sikit facebook, cakap facebook, makan facebook, nak tido facebook, hey, hidop ni ada mcm mcm lagi la untuk dihayati dan dinikmati, bukan facebook jeh tau...

and mesti orang orang yang giler main game kat facebook kecewa giler, mana taknye, level dah beribu ribu, dah master dlm game tuh, tiba tiba hilang dalam sekelip mata, penat lelah mengumpul wang *dalam game jeh..* habis begitu saja..

kepada orang orang yang buat bisness melalui facebook, mesti diorang penin pala nak bisness kot mana pulak pasni, sian diorang, tapi takpa...buat la blog satu, bisness melalui blog pon laku tau...hehehhe...

kepada orang orang yang menggunakan facebook sebagai tempat untuk cari kawan kawan lama, sila la cari cepat cepat sebelum facebook ditutup, uhuhu...

hurm, kami ada terfikir seketika, ritu heboh satu universe kata tuan punya facebook nih buat duit juta juta, million millon dengan facebook nih, ada kampeni besaq lagi chantek untuk uruskan menda nih, pastu skang tetiba nak tutup, logik kah??? alasan semata mata sebab 'stress menguruskan kampeni tuh'. pastu kalau tutup, pekerja pekerja dia suma nak lempaq mana? diorang takdak income la, syer holder suma setuju ka?? bole diterima ka?? kalau lah dah stress sgat, amik jela cuti...tak pon jual jeh saham suma...ahahaha... renung renungkan, dan selamat beramal... ahaks!


7 0 org berkata kata:

ijam ismail said...

btol ka??
cm xcaye j..
huhu

Anak Pak Muin said...

maybe it's time to make real friends...hehh

Wani said...

@ ijam
nak tahu kena la tunggu 15 mac ni..hehe


@anak pak muin
ahaha...betul jugak apa dia kata..semua tuh kawan di alam maya jeh..friends smpai beribu ribu, yang betul betul kontek brapa kerat jeh..huhu..

ps-pasni panggil lan bule?? 'anak pak muin' panjang sangat... ^__^

Mi$s NiCkeL=? said...

jom join my first contest..hehehe
contest " saya kaki heboh!"

♥suNa husNa♥ said...

waa...fb nak kena tutup~cane nk ngrt gni~Huhu

Wani said...

@ miss nickel
uwh, insyaAllah..hehe..

@husna
ahahaha...lmbt g tu..sempat g..ahahha... :D

cool boy said...

selamat malam

melawat rakan yang saya follow

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive