owh terharu...^_^,

Saturday, January 1, 2011 | |

entry pertama di tahun baru =D


tadi saja tengok tengok stats kat belog lagi satu, lama giler tak update blog lagi satu tuh


pageviews today : 0
pageviews yesterday : 0
pageviews last month : 37

aik, agak pelik, nape boleh ada orang view blog tuh?? kami x update dan tak sebarkn link ke sesape pon..mushkil mushkil...

pastu bukak traffic source, owh banyak dtg dari http://rafinamimi.blogspot.com/, kami pon pelik dan tertanya tanya, kenapa banyak datang dari situ, upah penyiasat persendirian siasat, rupa rupanya akak tu ada buat satu entry khas untuk ucapkan tima kasih kat kami, uhuhu.... terharu... sory yea kak, wani tak perasan... and entry tu bertarikh 5 disember, sory sory...nnt wani bukak mata luas luas supaya perasan lebih yea..huhu..

ini la entry nye...

tima kasih.. ^_^

3 0 org berkata kata:

iPai said...

wah .. ade 2 tuh ..

Anak Pak Muin said...

hoho

Wani said...

@iPai
hehehe...2 je...tak tiga, tak empat..dua je...^___^


@anak pak muin
hohoho...santa claus kah? hahaha..jgn mara yea.. ^__^

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive