Cameron ( Family outing) : part 1

Monday, February 7, 2011 | |


haaa, seperti yang dah di beritahu before nih


so kami akaan mengupdate gambaq2 yang telah di diabadikan *wah!! x bole belah ayat* dlm kamira kami sepanjang percutian kami dengan family di cameron highland.

part one nih semua gamba semasa sesi membunga, membunga disini maknanya tangkap gmbaq bunga saja, ngengehngeh.

matahari punya bunga, sunflower


bunga raya

bunga nih mcm dlm cita farytail yang katun katun disney tuh, kan kan?







lavender






rose..





dah mcm kepala burung rupa dia














itu saja...
nantikan part seterusnya yang bakal di bertemu anda di kaca monitor anda tak lama lagi! ^_~

7 0 org berkata kata:

♥suNa husNa♥ said...

suke ngat yg gmbo bunga ros tu..
subhanallah... nampak cantik sgt2 ciptaan Allah...makin teror ar wani mik gmbo..
tahniah wani!!!!^_~

d2z said...

nice..cantik2..boleh laa print2 buat gallery kat rumah.. :P

ogies_cuteis said...

cantiiiik.. cam waaaani... hehe

Wani said...

@husna
makasih! hihi
^_^_^_^

@nik
thanks! mmg ingt nk print pon ^_^

@ogy
hahha...makasih ^_^

iPai said...

wah .. byk gambar bunga yg cantik2 ..

gambar sweetpearl mane ?

Wani said...

@ipai
ahahaha... itu yg malangnya.. photographer takdak gmbaq...

Yami said...

I wish I can see as many beautiful flowers like that. :)

Thanks for visiting my site. :)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers