Cameron ( Family outing) : part 2

Wednesday, February 9, 2011 | |

woorait, kali ni part 2 punya sesi pulak, iaitu sesi merama, bukn uncle rama yang jual roti tu, tapi sesi menangkap gambaq rama rama, semua rama rama ni di kidnap di taman rama rama, nak masuk bayaq lima hingget jew okeyh.



tengok ada kaler kaler bawah sayap dia, cantik kn ^^













okay...stakat itu saja koleksi rama rama kami...

nak tengok part 1 and intro? p ke link ini:



^_^

10 0 org berkata kata:

Ujang9897 said...

pergh...cantik gila gmbr

Wani said...

@ujang
thanks! ^^

iPai said...

wah ... patut laa hari tuh bunga je .. ni rerama je plak ..

suka gambar no 4 ..

Afundi 4

Wani said...

@ipai
haaa...kena la bahagi2, kalu tak penat ar nk upload gmbaq bederet, hehhe

nazirulhazwan~ said...

err, gmbr tu sgt superb wo0o0o, pakai kamera apekah??

Wani said...

@nazirulhazwan
heee thanks! =D
pakai nikon d3000 =)

iPai said...

hee .. kena laa wani pakai broadband .. heheh

Wani said...

@ipai
hehe...bb tuh nnt keja lah pakai, skang nak menikmati tenet free usm dlu...ahahha

Aimifiqa said...

cntiknyer shot rama2 tu. seys kemas. good job!

Wani said...

@aimifiqa
thanks! ^^

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers