gamba sebijik

Monday, February 28, 2011 | |

lama dah tak update,
alasan :
-nak kena buat report fyp
-projek APC
-banyak masa digunakan untuk latihan petang2 n malam
-task design
-ah banyak sangat alasan
-buat itu
-buat ini
-konon konon bz
-nama pon alasan, mesti la kena banyak, baru org pecaya

sebagai tanda nak mintak maaf, nah amik gambaq sebijik,
gambaq ni diambil time Pertandingan Pantun Antara Desasiswa USM baru baru ni, bukan kami yang ambik sebenaqnya, sbb kami bz dengan benda laen, so kawan kai cik husna yang amik guna kamira kami, kami tukang edit jeh, ngeh ngeh ngeh


ps- ni gambaq hiasan atas pentas, cantik dan kreatif ^^

8 0 org berkata kata:

Fizi said...

^_^...wow.

Wani said...

@ fizi
^__^

topimagine said...

sempoi giler dekorasi tu.. huhu

♥suNa husNa♥ said...

huhu~tapi xpandai men engan lighting....xlawa pom gmbo
hihi

dalam blog usna bnyk gak gmbo padu...dlm kamera wani pun ada.;)

kay_are said...

cantik gile dekorasi pentas..

Wani said...

@topimagine
sempoi kn? ahahha =D

@husna
nnt lama2 husna pandai la tu.. ^^

@kay_are
cantik kn, pandai diorang set pentas tu =)

B A Z L I said...

bw : nak vespa tueee :D

Wani said...

@bazli
sila minta kat tuan dia, hehe =)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers