jangan nampak gigi tau

Sunday, February 13, 2011 | |

warning: ini adalah sesi tag mengetag, tuan blog tidak akan bertanggungjawap sekiranya anda terjebak dalam sesi ini selepas ini


woorait, tag ini diberikan oleh cik Nana,

sesi ini ditaja oleh cik Muaz

syarat die adalah :

SILA SENYUM JANGAN BAGI NAMPAK GIGI

hakhahah...okeyh, memandangkan kami suka tangkap gambaq orang lain, maka gambaq kami seniri adalah amat kurang, sangat sedih disitu yea -_-''

ini semua gambaq lama, sila jangan kompius kalau ada unsur unsur kekurusan dan kegemukan di dalam gambaq ini yea, hahhaha...

tuh yg tepi skali tu kami la...




okeyh, kami dah berjaya menyelesaikan misi SENYUMAN MENAWAN ini, next kami nak tag orang orang yang mempunyai senyuman menggoda pulak, mereka yang terpilih adalah *jeng jeng jeng* :

2. ipai
3. suya
5.wan

selamat senyum semua ^____^

8 0 org berkata kata:

iPai said...

argh .. tidak ..!!! baru je dapat mengawal eager nak update .. wani dah memanggil gian tuh dtg balik

Wani said...

@iPai
hakhahhahah... update update update!

♥suNa husNa♥ said...

waa..kena tag..
nt kami update naa wani..xsmpt ag nk update mggu ni...

Wani said...

@suna
orait orait ^^

me suya said...

baik.. entry untuk esok. hari ni dah terlebih update.. 4 kali dah post :)

IFA Athirah said...

smoga menang!!! :)

nulhazwany abdul malik said...

senyum tak nampak gigi comel. hehe

Wani said...

@suya
woorait

@ifa
makasih

@wany
comel kn? hahahha

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers