bye melaka

Wednesday, March 30, 2011 | |

balik dari melaka, pukul dua pg sampai usm, buat keja skit,pukul tiga pagi tidoq, bangun2 tengok jam dah pukul 11, alamak! kelas pukul 9!! first time tak p kelas sebab telajak tidoq, bangun bukak fesbuk, dengan harapan ada anouncement kelas batal, cari cari cari, takdak, kecewa giler, nak buat camna, masa takboleh nak reverse, so sambung tidoq balik...

dataran MBMB, melaka
jam 11.59 pm
(lepas je snap gambaq ni, ayaq pancut tu tiba2 hilang, cuak jugak, rupa2 nya dia otomatik tutup pukul 12)

7 0 org berkata kata:

iPai said...

owwh .. wani pg juga kat sini malam tuh ek ..

Wani said...

@iPai
tempat cantik..mesti ar p..heheh :D

me suya said...

bye2

manueng said...

nasib baik sempat snap b4 air pancut benti...hehe;)

hand jeld ke camera tu time ni? steady gile tgn...lawa;)

manueng said...

*hand held

typo la plak...huhu

Wani said...

@suya
babai.. =)


@manueng
tu lah, nasib baik sempat...

time nih ada batu kat situ, so letak atas batu je, 'stone stand' hahahaha

manueng said...

stone stand pun bleh gak...hehe=p

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive