jalan jalan pantai keracut

Monday, March 21, 2011 | |

orait, ni baru berkesempatan nk upload gambaq2 p pantai keracut ritu,
ritu kami ngan kawan2 skul kimia kami kat usm nih p jalan jalan ke pantai keracut, before nih dah pernah p, tapi tiga org ja, kami, naufal and farhan, tapi kali nih semua sekali ada 13 orang, jap g kami kenalkan sorang2 na, hehehhe...

ini ada peta perjalanan dari taman negara penang ke beberapa destinasi yg ada, cuba tengok kat peta tuh, ada pintu masuk, so start dar situ lah kami p ke pantai keracut.. ^^


okay, ni la ahli rombongan mak limah balik rumah kali ni, dari kiri:
naufal, afrizal, hafeez, dokte hekarl, ayshah, kak long, farhan, ogies, ain, nazrah, raje kerol, kuyah, kami ^^


ini penyambut tetamu taman negara, ahahhahaa...



dah sampai pon pantai keracut...





















balik....

itu saja buat kali ni...nnt bila bila jom la p lagi...hahahha...

ps- cerita pantai keracut yg dulu ada di entry OMG(Oh Menarik Giler)

12 0 org berkata kata:

Muhammad Farhan said...

xnk g dah,klu g pon xnk mnd...da serik da hahaha

Cekodok said...

geng... nti g teluk duyung.. perghh.. ada banglo lama.. ngee..

Wani said...

@farhan
ala..p la lagi...nnt bawak cuka banyak2..tuang dlu cuka, baru la jelifish tuh x mai...hehehe


@cekodok
teluk duyung tu monkey beach kan? ok2, nnt p situ pulak, hahaha...

adan said...

dalam banyak2 gambar.. sangat tertarik dengan gambar yang hanya kepala orang tu.. haha...

apek poyo said...

dah mcm penyu plak korang ni main pasir..yg pakai spec tu plak mcm penyu br menetas..wakakak

+akufobia+ said...

rindu bau pantai.

i am S!L4H.. said...

wahh. yg ade tanah tbe2 wne oren tu seram. hahahaha

Wani said...

@adan
hahahha....susah nk cari tuh :p


@apek_poyo
hahahha...mmg kawasan tu kawasan penyu melintas..sbb tu banyak penyu =D


@fobia
kalu rindu bau pantai, meh la jenjalan penang, keliling pulau semua pantai, hhehhe


@silah
hahhaha...seram limited edition :p

Cik Yana said...

Syoknyer gi pantai. Cik Yana dah lama tak gi pantai walaupun duk dekat dengan pantai. Hahaha~

Entry terkini: Serius Letak Jawatan Camni :P

+akufobia+ said...

haa.ye la.boo.ngaa.

En Jay said...

terlepas pndg pulak: legend beb kerachut, bob xnk g sbb pancit la tu.

lepas aku usha-usha, ko kekurangan gambar mndi2 kat sini, gambar bob mndi xpakai baju xde ke?

Wani said...

@jay
bob yg paling taf kot...ahaha

gamba mndi2 tu mmg tak bubuh, bahaya bro, nnt rating blog naek tinggi sgt kot, ahahahha

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive