kekasih baru

Sunday, March 27, 2011 | |

mulai hari ini, kami ada kekasih baru untuk menggantikan kekasih lama yg sudah tidak mampu berlari seiringan lagi...
tapi jangan risau kekasih lama..kita akan tetap berkawan macam dulu dulu jugak..cuma mungkin kita akan berjumpa tidak sekerap dulu...


ptg ni kalau tak ujan boleh la trai test kat trek, hahaha...


15 0 org berkata kata:

kelibat said...

hensem pakwe ko

Wani said...

@kelibat
makasih =)

iPai said...

wah2 .. wani .. heheh .. kite baru je nak post .. laju betul wani .. uhuhuh

d2z said...

NIKe tuu.. :-B

Wani said...

@iPai
skali skala nak laju jugak mcm naufal, hahaha

@d2z
nike tipu je kot... huhu..

apple said...

wee~ hensem2....kmsalam..nak ngorat.

Wani said...

@apple
hahha...takleh takleh =p

me suya said...

tak kisah la tipu ke tak..pergi turun trek skarang~

Wani said...

@suya
hehehe...dah turun lari lari tadi...sampai ke pasar malam larinya, hahahha

manueng said...

peh...mcm poster iklan ;)

guna ape utk background gelap tu?

Wani said...

@manueng
yeke?? boleh jual kat nike nih, tp yg ni tiruan -_-''

background tu tak pakai apa2 pon, mmg tangkap2 dah gelap, background time tangkap tu x cukup cahaya, sbb tangkap dlm bilik, hehehe

iPai said...

@Wani @Suya a ah .. sampai pasar malam .. lemak2 yang terbakar tuh, tkumpul balik ..

manueng said...

tiruan ke? huhu...

owh...ingatkn guna kadbod ke, kain (baju, selimut, etc) ke td...hehe

Wani said...

@manueng
tiruan jelah..x mmpu nk bli mahai2 lg,hehe..

manueng said...

same la kite...huhu T_T

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive