penat dan syok!!

Sunday, March 13, 2011 | |

rini baru berkesempatan untuk menghupdate blog nih, nak tau apa yg kami buat sampai takboleh nak update?


okay, kami kena hantaq design task 2 ritu masa 7 mac 2011, so agak kalut kalut sikit sbb berurusan dengan orang yg suka giler buat keja LAST MINIT!! *sbenaqnya kami ni takla kalut sgt,dia yg x siap, buat kering dah ar, biaq markah dia sikit, kejam oo kami, designmates kami yg kalut skit, sian depa..* ini ada pesanan khas untuk orang itu,

''ehem2 *betulkan suara* memang pon designmates hang ni semua nk masuk satu kumpulan dengan hang sebab nak tolong buat keja design hang kan... kami semua agih agih soalan tu saja saja ja kan... saja sebab ada sangat masa terluang nak buang masa bahagi soalan....'' *dengan nada yang baik sambil tangan digerakkan kebahu dan mata pandang keatas* kalau hang agak2 terasa, sila ubah perangai untuk design task 3 nih.

next, malam 7 mac 2011, ada dinner untuk school kimia, mmg setiap tahun menjadi tradisi untuk school kimia supaya pelajar 2nd year akan menguruskan makan malam untuk meraikan pelajar 4th yer... tema dinner malam tu adalah 'glitz and glamour', so semuanya mmg pakai glamer habeh lah, nnt kami upload gambaq na.

lepas tu 11 mac 2011, kami ada pesembahan tarian di dewan budaya usm, sempena dengan sambutan hari ko-k usm, so kalau nk buat pesembahan tu kena la ada latihan, maka diri ini pon buzy la berlatih untuk malam tu...*buzy keh?*

semalam, 12 mac 2011, kami dengan kawan kawan kami p trekking ke pantai keracut, dulu kami dah pernah crita yg kami p pantai keracut nh, tapi 3 org ja, kalini semua sekali ada 13 orang, nnt kami upload gambaq2 yg ditangkap disana na...
otw balik dari keracut, semua singgah masjid terapong dlu, then p makan kat kayu nasik kandaq, pastu p tengok crita merong mahawangsa. itu semua akan diupdate kemudian yea..

oke2, kami nk belek2 gambaq yg nk diupload sat na.... daaa~~

3 0 org berkata kata:

me suya said...

ayoyo.. rajin

+akufobia+ said...

haha.marah seh.

Wani said...

@Suya
hahaha...tahun last...

@fobia
tadak la marah sangat...hehe

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive