Selamat berkonvo!!

Saturday, March 19, 2011 | |

harini kami p majlis konvokesyen USM, ada kawan kami konvo, nama dia fizan, hehe...
kami p tangkap gambaq dia, rasa best pulak tangkap gambaq org konvo nih, semua muka ceria2 ja, best best best, nnt kami konvo mesti ceria jugak kan, hahhaha...insyaAllah...

nk cerita sikit ttg kawan kami nih, fizan nih kawan kami start dari tingkatan satu lagi, kami sama kelas ngan dia, dulu kalau kat sekolah tuh, kami ada geng la, suma skali 4 orang, fizan, fizah, hasnida, dah kami, hazwani,dua org start huruf F, dua org start huruf H, dua pengawas, dua tak pengawas, lepas SPM, dua org dpt p matrik, dua org x p matrik, dua org masuk USM, dua org masuk UiTM, skang dua org dah grad, dua lagi x grad lagi, semua nya dua dua, hahaha... nk tambah lagi, dua org dah ada pakwe, dua lagi takdak pakwe lagi, hua hua hua... unik betol...

next, time semua penerima ijazah tengah duk dlm dewan konvo tuh, kami berpusing pusing la di luar dewan...kami ada jumpa kawan matrik kami, umi namanya, dulu masa kat matrik, kami ada study group, ahli ahli group tu adalah umi, kami, lina and kid, alhamdulillah semua dapat masuk usm, sorang di induk (umi), dua org di engineering (kami and kid) , dan sorang di kesihatan (lina) skang ni umi dlm sem last jugak, sama la mcm kami, so nnt kami grad bulan 9 nnt, insyaAllah akan jumpa la dengan dia lagi, hehehe...

oke2, takmau dah cerita panjang panjang, nih nak tunjuk gambaq intro ja kawan kami grad, nnt kami upload laen banyak2 na...




reason kami upload satu ja sebab janji kami nk upload gambaq jalan jalan pantai keracut tuh tak tertunai lagi, hahhaha... kami kena bubuh gambaq pantai keracut dulu, nnt kami tunjuk na.. sabaq sabaq tau... ^^

9 0 org berkata kata:

kay_are said...

tahniah kepada yang dah konvo! selamat menuju alam keje.. hee

me suya said...

okew.. cepat sikit!

+akufobia+ said...

OK.sabar.

iPai said...

wani .. tak ajak !!!

Wani said...

@kay_are
heeee...tahniah kat depa semua.. ^^


@suya
yeah, tengah buat secepat mungkin, heheh


@akufobia
bagus2, sabaq sat na...


@ipai
aik, dah ajak kan...tp time tuh naufal ada kat megamall nuh...hahhaha

Cekodok said...

pantai kerachut.. wah.. best2... ngee

norMAzuan MUstafa said...

sedih n sayu tgk..ex sri lik lau dah grad...1 batch lak tuh...1 sekolah lg dr stndart 2(nih aku lah) huuu...thniah!!!

Wani said...

@Cekodok
mmg best... ^^

@mamu
bukan ka hang skolah rendah ngan kami? skolah sg korok, fizan ni skolah genting lah.. sama satu kelas time kat sekolah seri ja.. hhahah

meira said...

assalamualaikum,
hurm... tahniah dekat kwn awk yang bernama Fizan tu...
haa...
kan baru lepas hari tu bebudak SPM tahun lepas ambil keputusan...
tahniah kepada yang berjaya. yang kurang bernasib baik, berusaha lah lagi...

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive