Today's word : SORRY

Wednesday, March 9, 2011 | |

kami nk mintak maap sebenarnya, kami dah 3 ari tak berupdate dan tidak berjalan2 dalam blog dan tidak update ttg Pic of da day itu, sorry...


kami buzy sbenaqnya..*konon2 buzy..*
kena siapkan asaiment design tu, nk hantaq..pastu sibuk dengan diner lagi.. *sibuk pe ntah, p makan je pon..* pastu dah tak berupdate pulak...

pas makan2 dinner, sibuk dok edit2 gambaq pulak.. suma pakat dok mai ketuk pintu mintak gambaq, lagi x habeh cepat lagi tu lah depa dok mintak... pastu ada g keja asaiment advance process control yg kena hantaq tip2 minggu.. *alasan lagi..*

ari jumaat ni ada pesembahan kat usm induk pulak, so nnt buzy dok buat latihan pesembahan lagi.. kepada geng2 blogger, nnt kami free kami p jenjalan kat blog hampa suma na... skang ni tak buleh lagi... kena utamakan keja2 yg penting dlu... okies daa~ ^_^

ps: nnt kami update gambaq na =)

2 0 org berkata kata:

me suya said...

baik.. suya tggu

Wani said...

bagus la suya ni, hihi ^^

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive