habis dah...

Friday, April 22, 2011 | |

ape yang habis??
kami dah habis belajar!! hooyeehhh!!! *suka giler*

oke oke..cool..rilek ar..manada habis betul2.. corrected thesis tak hantaq lagi.. kuang kuang kuang.. 
baru habis exam ja..hihi..

tadi dah la paper last, boleh pulak la terjadi satu tragedi april kat situ, meh nak crita apa yang jadi
kami dah habis jawap soalan paper tadi, so kami pon rilek rilek la cek balik apa yg kot kot tersalah ka, so boleh la betulkan, kami pon selak la ketas tu satu satu...selak punya selak, tiba tiba!!!  

"tap...tap...tap..tap tap tap tap tap!!"

cer teka apa jadi..

salah....
.
.
.
certeka lagi
.
.
.
.
salah....
.
.
.
.
jawapan nya....

ayaq ekon menitik atas ketas jawapan kami!!!!!

giler babas lah!! atas ketas jawapan tuh oi! kami terus bangun and selamatkn ketas jawapan kami then pangil pengawas peperiksaan yang ada kat situ, nasib kami sangat baik sebab dia menitik atas page yang kosong, page belakang, so mmg takdak tulis apa2 kat situ..haish..nasib baik kami cool jeh *hahaha* tadak la gelabah sangat...kalau tak mau jerit satu dewan dengaq..heee =) 

kepada dokter yang bakal menyemak ketas jawapan EKC462-Advance Process Control saya, kesan air yang terdapat atas kertas jawapan saya itu adalah air ekon yang tampa segan silu menitik sesuka hati dia, jangan salah tafsir dengan mengatakan saya telah menangis teresak esak sambil menjawap soalan exam atau saya telah keboringan sampai tertidur dan mengeluarkan air luir basi, sekian terima kasih.

habis ja exam tadi, semua sorak2 gembira, suka giler lah diorang, mana taknya, 4 tahun belajar di usm ni, akhirnya habis jugak..alhamdulillah..

dulu tiap tiap hari bangun tido, pikir nak p kelas, ada asaiment, ada kerja itu, ada kerja ini, kena hantar time ni, ada talk, ada meeting, ada macam macam lagi, then malam tido, bangun pikir lagi benda yang sama, ini lumrah kehidupan seorang student, mana mana universiti pon sama ja.

sebenarnya itu semua adalah amat best, nak tau kenapa? cuba bayangkan orang2 yang takdak keja, duk lepak kat rumah, hari2 tengok tivi, tivi tengok dia, apa yang dia boleh pikir? kadang kadang mesti dia sampai takdak idea nk pikir apa, tak keh giler babas punya bosan tuh, haish...

okeh okeh, takmau sembang panjang panjang, kami cuma n bg tau kami dah berjaya habiskan masa 4 tahun di USM engineering campus ni dengan jayanya!!! hoyeah




tak sabar nak grad bulan sembilan ni, hihi
*kolar biru di jubah konvo USM adalah untuk jurusan engineering *
^_____^


5 0 org berkata kata:

Fikri said...

Peh.. dh abis. Ni yg jeles ni.. Haha.

Syiera Bucuk said...

heee..ekon bocor??btw,tahniah!!!

iPai said...

eh .. biru ke atau hijau ??!!

nurulfzz said...

jln2 kat cni..
wah,da nk grad ea?congratz!=)

Wani said...

@fikri
sila la jeles...hahahah =P


@syiera
tu lah pasal, boleh pulak dia boco..

@ipai
biru lah..

@nurulfzz
grad buln 9! yay!! ^^

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive