mari melepak cara sihat

Tuesday, April 12, 2011 | |

ini adalah sambungan sesi sebelum ini, iaitu sesi 'one more to go'


muka cuak masing masing before masuk bilik viva


nampak sangat cuak kan? senyum tak iklas, hahahha

selepas satu jam lebih, viva pon tamat...
maka kami sekumpulan telah bergerak ke secret recipe untuk membeli kek tanda penghargaan pada diri sendiri kerana telah berjaya menghabiskan kerja kerja plant design selama satu tahun ini...

 pilih pilih kek


 bawak kek makan kat kedai makan, motif? 
supaya boleh makan banyak lagi la...hahhaha

lepas makan, kami semua berkejar kejar dengan sunset di ban pecah, riuh satu kereta semata mata nak pastikan sempat untuk tangap gambaq seperti dibawah ini:
 last last dapat jugak tangkap gambar sunset ni..

sesi posing seterusnya:




ini baru habes viva design, belum lagi viva fyp, kita tunggu dan lihat apa pulak yang akan kami semua buat lepas habis viva fyp... =)


ps: sihat kan cara lepak kami, hahhaha ^___^
pss: all the pic kreadit to kamira cik ain ^__^

7 0 org berkata kata:

**Sy!eRA_N** said...

viva berkumpulan???????apekah???????

iPai said...

yup2 .. berkumpulan .. sebab bukan FYP, tapi design .. hehehe

wah3 .. kat tanjung piandang tuh .. uhuh

Wani said...

@syiera
ini viva design, mmg la berkumpulan =)

@ipai
wah3...jum2 nnt p lagi, hahahha

**Sy!eRA_N** said...

owh yeke..bru nak jelez sbb grouping..so x jdla nk jelez..hikhik

DiNaZ said...

wah seronoknya siap mum kek lagik :) n amik gambau pas nie dinaz nak join laa bole ?? :)

Wani said...

@dinaz
boleh2...meh la join..wani slalu ja amik gambau kawan2 =)

linziana said...

HI GOJES!me jejalan sambil tinggal footnote. :)

me suke gambar sunset itew!sangat santek!!!

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive