one more to go!!

Monday, April 11, 2011 | |

okay, rini dah habis satu viva, design punya, segala penat lelah *cewah* dan kerja keras kami sekumpulan dalam menjayakan plant design of Vinyl acetate production from ethanol ni dah tamat setakat hari ini.

tadi start present jam 3.45pm sampai lah 5 lebih sikit *sikit ja lebih dia*, lepas ja present, semua pakat lapaq, so kami semua terus ke secret recipe untuk makan kek sebagai tanda penghargaan pada diri sendiri *padahal sebelum ni slalu la makan, alasan je nih :p *

lepas dah kenyang makan makan, kami semua berlepaking kat tepi pantai pulak...hehehe..sangat hepi tak terkata, padahal viva fyp bakal tiba hari kamis nih, tak lepas lagi sebenarnya, hahahha

nnt kami upload gambaq2 yang diambil time sunset di tepi pantai, ekceli pantai ni la yang encik apai pegi time sesi mencari semangat yang hilang dia tuh, hahhaha

okay2, nak siapkan slide untuk viva fyp pulak, daaa~
^___^


ps: ape viva ni?? viva ni bukan kereta viva tuh okay, viva adalah presentation..then lepas present ada sedikit Q&A session.. =)

5 0 org berkata kata:

Anak Pak Muin said...

uit..pantai kt mne tu wani?bagan ajam ke?

Wani said...

@anak pak muin
ban pecah je..hehehe

iPai said...

amboi .. diorg pergi juga rupanya .. nasib bek ta pg .. org ye preparation viva tak abes lagi kot .. uhuhuh ... best kan pantai tuh? best kan ??

ogies said...

suke sgt... dh abes design... =)

Wani said...

@ipai
best2, nnt nk p lagi ^^

@ogies
suka sangat jugak..^^

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive