persoalan

Thursday, April 28, 2011 | |

kenapa wani dah tak update?
-kami buzy buat thesis, kena hantar esok, tapi kami dah hantar semalam..bagus tak kami? =)

itu je ka sebab wani tak update?
-takde lah.. kami buzy luangkan masa dengan kawan kawan kami...maklumlah semua dah nk balik tempat masing masing..lepasni diorang dah keja, dah susah nak jumpa dah..

lagi?
- sebab kami tak berkesempatan nk update, iyelah, sejak lepas exam ni, kami duduk je depan leptop, mesti ada benda yang kami buat dan bincang dengan kawan2 kami melalui skype...kalau kami tak duduk depan leptop ni, kami tido atas katil nu hah, kalau tak dua2, maknanya kami takde di bilik.

tadi kate buat thesis, banyak sangat ke?
-takde lah banyak...sebab skul kami ni teratur sikit, so kami dah hantar thesis secara berperingkat before nih, dan thesis full dah siap lama dah..yang kami buat baru2 ni adalah yg pembetulan punya, mcm biasa, betulkan grammar, spelling mistake, kadang2 ada yg terlepas pandang, mcm tertinggal titik ke, hurup ke..simple2 je..

oooo...tadi kate buzy spend time dengan kawan2, takde gamba ke?
-ada2..baaaaaannyaaakkkk sangat...tak sempat kami mengupdate disini..malam lepas exam, kami ada bbq, then jalan p taipeng lah,  makan2 di kg pelet, mcm2 lagi kami buat bersama2 dengan kawan kami..nt kami update gamba2 tu na.. =)

wani dah habis belajar kan?
-yup, dah habis dah...final dah ambil, thesis full dah hantar, complete

lepas ni nak buat ape?
-orait, kami dah apply untuk buat master, insyaAllah bulan 8 kami sambung buat master kat USM ni...

before bulan 8, takde buat ape2 ke, part time ke?
-ade ade..kami buat RA kat USM ni jugak...pertengahan bulan 5 ni start RA, then kami sambung terus dengan master, insyaAllah... =)

tak teringin nk keja ke?
-sapa kata tak teringin oii...nk sangat keja, dapat gaji bulan2, beli itu, beli ini, syok oo...

tapi kenapa sambung?
-sebab kami penah berfikir2 dulu, kami start pegi sekolah dari umur 5 tahun, sampai lah sekarang, 18 tahun kami belajar je,kalau kami stop sekarang, kami hanya akan berpuas hati dengan degree, apasalahnya kami sambung lagi beberapa tahun untuk kami berbangga dengan master ataupon PHD, sikit je lagi, kami boleh tempuhi 18 tahun, kenapa tidak lagi beberapa tahun ini je supaya kami rasa puasnya belajar, lepas tu kami keja la mana mana pon...kan? =)

nnt sambung, umor berapa baru habis belajar?
-skang 23 tahun, katakanlah belajar lg 3 tahun, 26 la habis...

26? tanak kawen ka?
-nak la... haddoi pun... -_-''


okeh??
^___^

5 0 org berkata kata:

Hadi Yahya said...

all the in what u do datin. :D

♥suNa husNa♥ said...

good luck wani.lepas ni kalau da usm da jgk la member tok tmpt lepak..:P

iPai said...

uhuh ... hupdate juga wani dengan style interview diri sendiri itu .. uhuh

Wani said...

@hadi
=)

@suna
mai la lepak2 skali..hahaha

@ipai
hehe...

Anak Pak Muin said...

jd dr wani r pasni..haha..gudluck 4 ur master

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive