sedih..=(

Wednesday, April 13, 2011 | |

viva semua dah habis, tapi tak rasa seronok pon...
sedih..sedih..sedih..
viva fyp tak seperti yang diharapkan,
asalnya viva fyp ari kamis, tengok2 jadual smalam, dah tuka ke harini!! gelabah giler la semalam pulun buat slide and study balik semua, pagi tadi dah rasa gelabah dan berdebar2 dah, then masuk present lagi la gelabah... =( 

sedih sangat... tak pernah pon present teruk sampi mcm ni.. ni gara2 tau jadual tukaq last minit la ni..huhu..
mood suma dah hilang, rasa nk nages ja, tapi kalau nanges pon bukan boleh repeat viva tuh, buang karen ja, huh

sedih mcm kucin =(

7 0 org berkata kata:

sarzli said...

dont be sad...
pengajaran:be prepared....

me suya said...

sabar yer wani
huhuhu takut gak.. kami pun ade ura2 viva akan dicepatkan atau dilambatkan..tataw mana satu

iPai said...

sabar ekh wani .. ramai tak pasan pasal tukar waktu tuh .. kite pon kene cam tuh juga .. sabar2 .

Aidil Salleh said...

bersabaq naaa...
berserah dh pasrah...
inshaAllah...

eh2...dh merdeka laa viva kan...
ape lagi...celebrate!! ngee

Wani said...

@sazli
baik...tak sad dah.. =)

@suya
prepare awal awal..senang, mcm yg ipai cerita kat blog die.. =)

@ipai
tu la..tiba2 tuka..takpa2 dah oke dah =)


@aidil
selebret viva je, exam ada lagi, hahaha =D

Anak Pak Muin said...

sabaq noh..

**Sy!eRA_N** said...

how come???huhu..btw,ade hikmah tu wani...xmo sedey2 yer..chill...

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive