setahun lamanya

Sunday, April 10, 2011 | |

setelah setahun lamanya menggunakan header yg lama, baru rini dapat tuka header yg baru

penyambut tetamu yang baru


penyambut tetamu yang lama


dua dua gambaq penyambut tetamu ni diambil time musim bunga di USM, yang lama time 3rd year, dan yang baru ni time final year, kalau ada rezeki, tahun depan ada lagi siri musim bunga di USM ni, heee~ =D

4 0 org berkata kata:

zis said...

ahakzzz..

haha..ingatkan pasal kat tempat kerja..anyway nice laa..bestnya kalo terer main edit2 gambar ni..zis ni ntah bila nak jadi terer macam tu ^^

Wani said...

@zis
haha..terpedaya lah ni..sian zis..hehe

nak blaja edit2 ni senang ja..wani pon blaja sniri ja, skang kat intenet banyak dah org ajar tutorial edit gamba.. =)

lunarwolf said...

..wanie..comei r header hg..aku pun lama dah xtukaq header..nice blog~ :)

iPai said...

uhuh .. wah tukar header dah .. uhuh ..

'tahun depan ada lagi siri musim bunga di USM ni, heee~ =D' yang ni maksudnya, wani ada kat usm lagi !!! amik master !!!

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive