suka sunset!!

Monday, May 9, 2011 | |

encik afundee buat contest!!


memandangkan kami ada simpan koleksi sunset, maka saja nk trai join, hihi

gamba ni di snap di pasir panjang, balik pulau, penang, masa keluar berdua dengan mama kami, 4 tahun belajar di usm, selalu dengan kawan kawan ja, so masa cuti ni lah nk keluar jalan jalan dengan mama pulak.. ^_^



ini bukti gamba ini hak milik penuh kami, 
sekali dengan details if ada yg berminat dengan gamba mcm ni =)


kawan2, jum la join skali, contest ni end 11 may 2011

12 0 org berkata kata:

toyolkiut said...

wah..
comel gmbr nya..
suka sunset jg..
tp xde pic..

Wani said...

@toyolkiut
cepat2 amik gamba sunset ptg ni, sempat lagi nk masuk =)

d2z said...

menarik2..gambar lama xpa kn..lol

Wani said...

@d2z
boleh2, dia x kata pon kena gamba baru =)

iPai said...

gambar kite yg sunset semua hak wani .. cane ??

Wani said...

@ipai
alamak...yeke??
amik je satu, kalau menang nnt 50-50 eh, hahaha =D

d2z said...

@ipai : apa lg..ready2 skrg utk amek gambar..hehe

iPai said...

wah ... kena cari dulu .. waa .. cam takde .. uhuhuh ..

tapi yg d2z ye lawa gilos kot ..

Ms. Littlewing said...

saya mmg extreme sunset die hard fan and collections...masih sempat join lagi nih kan..

Wani said...

@ipai
cepat2, esok boleh amik lg, hihi


@ms.littlewing
sempat2, jum join =)

thomas said...

nice shot,tempat tu panas sikit belah petang.

Wani said...

@thomas
thanks ^^

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive