Notis gangguan

Saturday, June 25, 2011 | |

sila lihat gambar rajah dibawah:

figure 1: notis gangguan bekalan elektrik

based on figure 1, we can see that ada gangguan bekalan elektrik pada mlm ini kat usm ye, maka pada sesiapa yang belun memiliki sebarang alat bantuan penglihatan di dalam gelap, sila bergerak SEKARANG p beli toslet. sila jangan beli lilin, DANGER!! risiko sangat banyak, maka toslet adalah sangat selamat buat masa sekarang, hihi

sapa yang taktau toslet tu apa, sila lihat figure 2 dibawah:

figure 2: ni la toslet

13 0 org berkata kata:

iPai said...

Bagi markah B .. figure kedua tidak diexplen .. evaluater tak suka macam tuh tau ..

Notis gangguan kepada wani boleh dok ?

Wani said...

@ipai: alaaa... paling kurang pon bg la A-, kan dah explen dah figure tu gambaq toslet, hehe

org tak berani ganggu kami, maka takdak la notis, hahaha

Myra Arshad (: said...

waahh. semua kena tido awal la camtu. hehe

iPai said...

awal2 .. uhuhuh nanti panas bangun tido ..

iPai said...

takleh2 wani .. kite design tak cecah A- pon .. takleh ..

janscenester said...

...bayang2 ape kat blkg tu...huuuuu...

Wani said...

@myra - sat sangat takdak karen nya..haha


@ipai - itu design..laen..A- je..bukn A pon..bole la..hehe


@janscenester - haa...certeka...jeng jeng jeng...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

takut dlm gelap.. huhuhu

nurAMALLINA said...

Ade hantu tak? Haha

Wani said...

@fifie - haha..takda la gelap sangat, buln cerah..


@amalina- takdan nk tengok antu, dah selamat lena before karen putus, haha

ABU said...

ooo..ini ke toslet..:D
best la begelap..ada hantu..hehehe

Wani said...

@abu - haa..tu la toslet.. =D

antu malu nk keluar dah skang...cerah..

si leija said...

sat je pon black out tu~~ x sampai 2 jam~~

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers