Straits Quay | Penang

Tuesday, June 21, 2011 | |

sesapa yg sampai penang, sila la singgah di straits quay, tempat dia chantek tak hengat!

kalau otw nk ke batu feringgi, mesti lalu kawasan ni, tak rugi woo kalau singgah.. 
boleh la felin felin ala duk obersea..ahahaha











ps: agak agak pecaya tak kami stay situ sampai gelap gelita untuk tangkap gambaq jeh, theehee =D
pss: gambaq laen nnt lah kami update sini na.. =)

13 0 org berkata kata:

iPai said...

wah .. wani tak penah tunjuk pon .. heheheh ..

wani anda di tag .. mari2 ...
http://ipai-ans.blogspot.com/2011/06/banner-box-lucky-draw-bulan-jun-by.html

Wani said...

haha..kami pon baru tau tempat nh, ritu jenjalan pusing penang sat, dah 23 taun pusing penang pon x abis g, haha

iPai said...

heheh .. kat mane ni wani ?

saiful said...

area mana ni wani?

Wani said...

@ipai & @saiful: ni dekat area tesco tg.pinang yg baru nk bukak tu, kalau nk ke tesco tu, kna masuk simpang ke kiri (if dari bt feringgi), lepas masuk simpang tu, terus ja sampai ke tempat ni..

Nava Krishnan said...

Just came back from Penang yesterday, Rasa Sayang resort by the beach of Batu Ferringi was beautiful.

Terbelog said...

igt manukan td hehe

ABU said...

tak pernah sampai penang lagi..arghhh!!

akmazakia said...

kawe org penang pn xpenah pegi lg..
hahaha.
memalukan betul.

Cafe au lait said...

Beautiful shots. Happy WW.

I played too. Mine are here and here.

ken said...

tak pernah visit tempat ini lagi :)

Pacifista - X said...

bukan edit dengan photoshop ke?hehe...

Wani said...

nnt kalau berkesempatan, sila lah melawat sini =)

@pacifista, haha..betul lah tu edit ja..hehe

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers